GündemEğitimGörüntülü Haberler

MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE MİMARLAR ODASINDAN ÖDÜL

Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencileri İçin Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi Mimar Sinan Afiş Yarışması Yapıldı. Mimar Sinan afis yarışması sergi ve ödül töreni dün gerçekleşti.

Mimar Sinan afis yarışması sergi ve ödül töreni Balıkesir Mimarlar Odası binasında yapılan törende Mimarlar Odası Başkanı Ali Özerk ‘Mimar Sinan Haftası dolayısıyla yaptığımız afiş yarışmamız vardı .İlk ödülleri Üniversite’de çalıştay zamanı vardı orada verdik ancak eksiklikler vardı bugün burada jürimizle birlikte ödülleri vermek istedik. Afişler müthişti. Bizim içimizden de sanıyorum ki Mimar Sinan’lar çıkacak. Hepsi değerliydi bizim için. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum’ dedi.

DEVAMI GELECEK

Mimarlar Odası Başkanı Ali Özerk yarışmaları önemsediklerini belirterek oda olarak yapılan bu yarışmaların devamı gelecek. Kazanılamasa dahi gençlerimiz kendi ufuklarını genişletme adına fırsat bulmuş olacaklardır diye düşünüyorum ve kazananları da tebrik ediyorum. Jüri üyelerimize de teşekkür ediyorum.

GÜZEL SANATLAR DEKANI ÇİMEN ‘DEVAMI GELSİN’

Güzel Sanatlar Fakültes Dekanı Prof.Dr Elif Çimen’inde katıldığı törende Çimen’güzel çalışmalar vardı.Tüm arkadaşlara bende teşekkür ediyor ve bu yarışmaların devamını diliyorum’dedi. Mimarlar Odası Balıkesir Şubesinde yapılan ödül töreninde katılımcılara çeşitli hediyeler verilirken öğrencilerede para ödülleri verildi.Ödül töreni sonrasında Mimarlar Odası tarafından her ay doğum günü oanlara kesilen pasta bu kez Nisan ayı doğumlular için kesildi. Haber: Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu