GündemÇocukçaEğitim

MİNİK YÜREKLERİ ISITTILAR

Sevgili çocuklar bugün ‘Çocukça’ sayfamızda Naciye Kabakçı Anaokulu yer alıyor. ‘‘Bir bot, bir mont’’ projesiyle imkanı olmayan köy okullarındaki çocuklara bot ve mont gönderdiklerini belirten Naciye Kabakçı Anaokulu Müdürü Rahşan Polat Yaman, projeyle birlikte Doğu’da ve Balıkesir’de pek çok okula ulaştıklarını söyledi.

Naciye Kabakçı Anaokulu tarafından bu yıl yapılan ‘‘Bir Bot, Bir Mont, Yürekleri Isıtalım’’ projesi kapsamında dezavantajlı iller içerisinde bulunan okullardaki anasınıfı öğrencilerine mevcut kış şartlarında üşümemeleri için böyle bir çalışma yaptıklarını söyleyen Naciye Kabakçı Anaokulu Müdürü Rahşan Polat Yaman projenin detaylarını anlattı.

 

7Ac3Ad5D 99A9 49F0 944E Cf3D69E601Eb

‘‘ÇOCUKLARIMIZ HİÇ ÜŞÜMESİN’’

Tamamen gönüllülük esasına dayanarak bu sosyal sorumluluk projesini yaptıklarını söyleyen Yaman, ‘‘ Naciye kabakçı anaokulu olarak her yıl bir sosyal sorumluluk projesi yürütmekteyiz. Bu yılki projemizin adı “bir bot bir mont” bu proje kapsamında bakanlıkla yaptığımız görüşmelerde gerçekten dezavantajlı iller ve okullardaki anasınıfı öğrencilerine mevcut kış şartlarını da düşünerek bot ve mont göndermeyi hedefledik. Projemiz çok güzel bir şekilde devam ediyor. Geri dönüşler inanılmaz güzel’’ dedi.

‘‘SIRADA ŞIRNAK’TAN BİR OKUL VAR’’

Bugüne kadar 107 adet bot ve mont gönderildiğini söyleyen Naciye Kabakçı Anaokulu Müdürü Rahşan Polat Yaman, ‘‘Projemizin başladığı tarihten itibaren Van’da üç okul, Erzurum’da iki okul, Sındırgı’da bir okul, Dursunbey’de iki okul ve Balıkesir\Merkezde bir okuldaki çocuklara toplam 107 adet bot ve mont gönderildi. Sırada Şırnak’tan bir okulumuz var’’ dedi.

Bef6Eafb 20E3 4A0A 873D 0031Ede8640B

ZORLU KIŞ ŞARTLARI

Çocukların temel eğitimden en iyi şekilde yararlanmaları ve zorlu kış şartlarına karşı daha iyi imkanlara sahip olmaları için böyle bir proje yaptıklarını söyleyen Okul Müdürü Yaman, ‘‘Projemiz hala devame diyor. Şırnak’tan bir okulumuza bot ve montlar göndereceğiz. 7-8 yaş için kışlık mont ve 30-32 numara arasında botlara ihtiyaç var. Eğer destek olmak isteyenler var ise bu belirttiğimiz numara ve bedenlerdeki bot ve montları da okulumuza bırakabilirler’’ ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu