GündemSiyasetTürkiye Gündemi

MTV GERİ ÇEKİLDİ

MHP Lideri Devlet Bahçeli MTV ile ilgili kararın Bakanlar kurulunda geri çekildiğini söyledi.’Bu gelişme vatandaşımız için memnuniyet vericidir’dedi.

Bahçeli ‘Gündeme bomba gibi düşen zam ve vergi artışlarından vatandaşlarımızın yakındığını, haklı yere şikayet ettiklerini biliyor ve takip ediyorum. Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin yeni alınan araçlarda 2018’den itibaren, yüzde 40 düzeyinde artacak olması tepkiye yol açmıştı. Ve Bakanlar Kurulu Toplantısında MTV’nin aşağı çekilmesi kararlaştırılmıştır. Bu memnuniyet verici bir gelişmedir.’dedi.

MECLİS UYUM İÇİNDE VE SÜRATLE ÇALIŞACAK

Parti olarak 27 Eylül’de TBMM’ne sevk edilen; “Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Tasarı”yı titizlikle inceleyip gerekli hazırlık ve çalışmaları yapacağız. Bu konuda aziz milletimiz müsterih olsun. Milliyetçi Hareket Partisi, her zaman olduğu gibi, bu yeni Yasama Yılında da milletimizin refah ve huzuruna katkı veren her çabanın yanında olacak ve destekleyecektir. TBMM’nin uyumlu, süratli, verimli çalışması konusunda üzerimize ne düşüyorsa yapacağız.

SÖZÜMÜZ TÜRKİYE GÜCÜMÜZ MİLLET

Bahçeli, ‘Türkiye’nin yeniden inşa ve ihyası gayretine, uyum yasaları başta olmak üzere, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin doğasına uygun olacak tüm mevzuat değişikliği ve düzenlemesine elimizden geldiği, gücümüzün yettiği kadar destek vermeye kararlı ve hazırız. Cepheleşme değil, kucaklaşma; Ayrılık değil, buluşma; Kavga değil, uzlaşma hedefimizdir. Sözümüz Türkiye’dir, gücümüz Türk milletidir, cesaretimiz Türk tarihidir, umudumuz muzaffer ve müreffeh Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ilkelerine göre var olması ve yaşatılmasıdır.’ ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu