Gündemİlçe Haberleri

MÜŞERREF HEKİMOĞLU GEZİNTİ YOLU AYDINLANDI

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Ören Mahallesi Müşerref Hekimoğlu gezinti yolu ve rekreasyon alanının karanlık olması yönünde vatandaşlardan gelen şikayetlere kulak verdi. Burhaniye Belediyesi Elektrik İşleri Birimi harekete geçerek, vatandaşların aydınlatma talebini yerine getirdi.

Başkan Necdet Uysal’ın talimatıyla harekete geçen ekipler, Ören Mahallesi Müşerref Hekimoğlu gezinti yolu ve rekreasyon alanındaki eski tip tek lambalı glob armatürleri sökerek, yerlerine çift lambalı ve ledli yeni tip armatürleri monte etti. Gezinti yolu boyunca eksik olan yerlere de yeni direkler diken belediye ekipleri, aydınlatmalardaki sıkıntıları tek tek giderdi.

LEDLİ MODERN ARMATÜRLER AYDINLATACAK

Başkan Uysal, sahil yolunun toplam 32 aydınlatma direğiyle ışıl ışıl yapıldığını söyleyerek, eski tip lambaların yerine ledli modern armatürler yerleştirildiğini belirtti. İlçeye bağlı tüm mahallelerde aydınlatma sistemlerini her geçen gün arttırmaya devam ettiklerini vurgulayan Uysal, “Parklarımızı, pazar yerlerimizi, sokaklarımızı ve caddelerimizi karanlıktan kurtarıyoruz. Halkımızın istek ve şikayetlerini elimizden geldiğince yerine getirmeye ve sorunları gidermeye gayret ediyoruz. İlgili yer de vatandaşlar tarafından karanlık olmasından dolayı şikayet konusu olan bir alandı. Sıkıntıları giderdik. Halkımız artık rahatça gezinti yolunu kullanabilir” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu