GündemEkonomi

MÜSİAD YENİ BİRİMİNİ KURUYOR

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Balıkesir Şubesi ‘’Sürdürülebilirlik ve Sürdürülebilir Kalkınma ‘’ birimini kuruyor.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Tuncay Yıldız iş dünyasında değişimi sağlayarak istihdamı arttırmak adına ‘’Sürdürülebilirlik ve Sürdürülebilir Kalkınma Birimi’ni kuracaklarını belirtti. Yıldız, ‘’ Bölgemizin 2023 Hedefleri içeriğinde yer aldığı gibi, katma değer yaratma çalışmalarının ölçümlendiği çalışmalar içerisinde olup, bölgemizin rekabet gündemi üzerine çalışmalar yapmak ve yapılmasına öncü olmak istiyoruz. Markalaşma çalışmaları yaparak, üniversite mezunlarının şehrimizi kariyer planları içerisine almalarını sağlamak ve sürdürülebilir İşbirlikleri geliştirmek istiyoruz.

İstihdamı artırmak adına, ‘’Sürdürülebilir İş Modelleri’’ üzerine çalışmalar planlayarak, İnovasyon- Yenilikçilik, Kapasite Artırım, Sanayi 4.0, yeni ödeme şekilleri ile ilgili ( kripto para birimleri, blockchain vb.) gerekli eğitimlerin verilmesini sağlayarak şehrimizde Girişimci Eko- Sistemi oluşumuna katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu