MÜSİAD’TAN ‘‘KÜRESEL HEDEFLER’’ EĞİTİMİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Balıkesir Şubesi ‘’Sürdürülebilirlik ve Sürdürülebilir Kalkınma ‘’ birimi ilk sertifikalı kursunu verdi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Tuncay Yıldız; ‘‘2023 Hedefleri kapsamında istihdamı artırmak adına, Sürdürülebilir İş Modelleri, İnovasyon- Yenilikçilik, Kapasite Artırım, Sanayi 4.0, vb konularda gerekli eğitimlerin verilmesini sağlayarak şehrimize katkıda bulunmayı amaçlıyor”. Bunu hayata geçirmek için planlamış olduğumuz sertifikalı eğitim programının ilkini gerçekleşirdik. Balıkesir’imize katkı sunmasını amaçladığımız ‘‘ İş Dünyasını Geleceğe Hazırlamak’’ projemizin, ilk ayağı olan ‘’Sürdürülebilirlik ve Sürdürülebilir Kalkınma ‘’ birimi tarafından organize edilen Küresel Hedefler sertifikalı eğitimi 40 öğrencimizin katılımı ile gerçekleştirildi’’ dedi. Önceliklerinin üniversite öğrencileri olduğunu söyleyen Başkan Tuncay Yıldız, MÜSİAD Balıkesir olarak eğitim faaliyetlerinin devam edeceğinin de altını çizdi.

Murat Karacan tarafından verilen ’’Küresel Hedefler’’ başlıklı ilk eğitim faaliyetinin sonunda katılım gösteren 40 öğrenciye sertifikaları takdim edildi. Eğitim faaliyetlerinin başlıklarını belirlediklerini ve planlanmış bir çizelge içinde hareket ettiklerini belirten Başkan Yıldız, düzenlenen her eğitim faaliyetlerinin sonrasında katılımcılara, katıldıkları eğitimin başlığını içeren ve MÜSİAD tarafından hazırlanmış olan sertifika vereceklerini söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu