Gündem

NARKO-METRUK

Balıkesir’de yapılan ‘Narko-Metruk’ uygulaması başarıyla yürütüldü.

 

Türkiye genelinde gerçekleştirilen “Narko-Metruk” uygulaması kapsamında, Balıkesir’de Altıeylül, Karesi, Bandırma, Edremit ve Ayvalık ilçelerinde denetim yapıldı.

 

 

DEDEKTÖR KÖPEKLER HERYERDE

 

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Terör, Narkotik, Kaçakçılık Organize, Mali Şube, Özel Harekât polislerinin katıldığı operasyon, 5 ilçede gerçekleştirildi. Uygulamalarda 24 ekip’in destek verdiği denetlemelere 117 personel katıldı. Denetimlerde özel eğitimli narkotik ve patlayıcıya duyarlı 2 dedektör köpek katılırken, 30 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı. 69 adet farklı yerlerde bulunan metruk yer kontrol edildi.

 

SUÇ’A GÖZ AÇTIRILMAYACAK!

 

Uygulama kapsamında haklarında arama kararı bulunan 1 kişi ise yakalandı. Denetimlerde yapılan aramalarda 1 gr. uyuşturucu,  2 gr farklı bir uyuşturucu ve 40 adet hapa el konularak, 3 şahsa 191 kapsamında işlem yapıldı. Vatandaşların huzur ve güvenliği için başlatılan denetim ve uygulamalara bundan sonraki süreçte de devam edilecek. Halkın güvenlik güçlerine gerekli desteği vererek gördükleri aksaklıkları  Emniyete bilfdirmeleri istendi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu