GündemÇocukçaEğitim

Ne söylemek istersin?

Çocuklar herşeyin en güzelini hakediyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz miniklerimiz diyor ki ;bize güvenli ortamlar yaratılsın geleceğimiz tehlike altında olmasın.

Sevgi saygı ve samimiyet kavramlarını da çok iyi anladıklarını ifade eden öğrenciler Sevginin hep yaşatılması için olumlu sözcükler kuralım diyor. Ne söylemek isterseniz onu söyleyin dedik bakın neler söylemişler…

ASLI İREM ARSLAN Arkadaşlıklar çok güzel. Arkadaş dediğimizde aslında aklımıza sırrımızı paylaşabileceğimiz biri gelmeli. Büyükler konusunda onların kıymetini bilmeliyiz. Herşeyi onlardan beklememeli onlara yardımda etmeli ev işlerinde yardımcı olmalıyız. Birde güzel konuşursak güzel cevaplar alırız benim annem hep öyle diyor.

AFRA AYTAŞ çevresinde her renk güzelliği görmek istediğini belirterek özellikle binaların yeni olması gerektiğini ve isteğini dile getirdi. Biz çocuklar kendimizi güvende hissetmek istiyoruz Sadece yaşadığımız evimiz değil yoldan geçerken gördüğümüz binalarda sağlam olmalı ve rengarenk boyalar kullanılmalı diyerek içindeki renkli dünyasını çevresinde de görmek istediğini söylüyor.

AYŞENUR KARATAŞ Güven sevgi ve saygı’nın önemli olduğunu ben arkadaşımla kavga etmiştim o zaman anladım.Birdaha asla kavga etmem.Onun benimle konuşmaması beni çok üzdü. Benim hayallerimde hep herkesin birbirine yardım ettiğini görmek var.

BUSE ADISANOĞLU Kimse kimseyi küçümsememeli. Hoşgörülü olmalıyız.Bizim derslerimizde bazen öğretmenimiz bunları anlatıyor en sevdiğim konular bunlar oluyor.

CEREN KARAKUZU Çevremizde bende eski binaların olmasını istemiyorum. Biz çevre konusunu ve deprem konusunu öğrendik. Renkli binalarımız olmalı.Bence heryer renkli olmalı. Okul bahçelerimiz çiçekli olmalı.Ben çiçekli okul bahçesi istiyorum ama çiçeklere zarar verebilecek arkadaşlarımızda olabilir.Onlara zarar vermeden çiçeklerle birlikte bahçede oynayabileceğimiz bahçeler istiyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu