Gündem

Nuran Oğuz’da Kutlu Doğum

Nuran Oğuz Anaokulu kutlu doğum haftası etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinlikte öğrenciler hazırladıkları gösterileri büyüklerine sundu. Öğretmenleri tarafından çalıştırılarak örnek bir çalışma performansı gösteren minikler, program sırasındaki ciddi duruşları ile de dikkat çekti.

 

 

Okul Müdürü Nazmiye Yıldız, etkinlikte yaptığı konuşmasında Nuran Oğuz’a, öğrencilere ve katılım sağlayan velilere teşekkür etti. Müdüre Yıldız, ‘Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin miladi yıldönümü olan yeni bir Kutlu Doğum Haftasına daha girmiş bulunuyoruz. Kutlu olsun’ dedi.

 

Yıldız hafta nedeni ile yaptığı konuşmasında, ‘Kutlu Doğum Haftası, Resûl-i Ekrem (s.a.v)’i anmaktan anlamaya şiarıyla Diyanet İşleri Başkanlığımızın tamamen kendi inisiyatifi ile başlattığı ve 1989 yılından beri kutladığı bir hafta. Kutlu Doğum Haftası, mümin gönüllerde Peygamberimize duyulan muhabbetin artmasına, onun insanlığa takdim ettiği güzelliklerin daha iyi anlaşılmasına vesile olan, milletimiz ve gönül coğrafyamızca benimsenmiş ilmi ve kültürel bir faaliyet.’ ifadelerini kullandı. Yıldız, İnşallah O’nu anmak için tertiplediğimiz bu program okyanusta damla misali de olsa kalplerimizde manevi bir uyanışın oluşmasına, Peygamberimizin sünnetinin hayatımızda yol gösteren bir kandil olmasına ve O’nun bize öğrettiği İslamî prensiplerin zerrelerimize kadar hayatımıza aksederek dünya ve ahiret mutluluğumuza vesile olmasını diliyorum. ‘dedi. Merhaba Haber Merkezi

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu