GündemEğitim

ÖĞRENCİ KAHVALTISI BÜYÜKŞEHİRDEN

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi’nde ücretsiz çorba ve çay servisi başlattı. Çorba ve çay servisi bundan sonra Çorba evinde yapılacak.

ÇORBA EVİ BEĞENİLDİ

Sabah 08:00 ila 16:00 saatleri arasında ücretsiz çorba ve çay dağıtımının yapılacağı çorba evi hafta içi her gün üniversite öğrencilerine hizmet verecek. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait personeller tarafından çalıştırılacak olan çorba evi öğrencilerden tam not aldı.

OLAN VAR OLMAYAN VAR
Açılış töreninde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak Belediyeciliği yol, su, park, bahçe olarak görmediklerini dile getirerek özetle şunları söyledi; “Sosyal belediyeciliği önemsiyoruz. Balıkesir Üniversitesi kampüsünde çok sayıda öğrencimiz var. İmkanları olanlar var, olamayanlar var. Üniversitemizin bize tahsis etmiş olduğu bu yerde Büyükşehir Belediyesi olarak sabah 08:00’de başlayarak saat 16:00’ya kadar ücretsiz çorba ve çay servisi yapacağız. Öğrencilerimiz sabah kalktığı zaman kahvaltı yapma imkanı bulamıyor. Hepimiz öğrencilik yıllarından geçtik. Artık çocuklarımız buraya uğrayıp çorbasını, çayını içip dersine sağlıklı bir şekilde gidebilecek.” Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’in katıldığı açılış töreninde Daire Başkanları, Daire Müdürleri, Üniversitede görev yapan öğretim görevlileri ve öğrenciler hazır bulundular.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu