GündemEğitim

Öğrencilere “Kariyer Günleri” Semineri

Balıkesir Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü tarafından Yüksekokul Çok Amaçlı Salonunda “Kariyer Günleri” isimli seminer düzenlendi

Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fatmagül Tolun, Bölüm Öğretim Görevlileri Berna İmrek ve Mehmet Özer tarafından organize edilen seminere; Yüksekokulun 2004 yılı mezunlarından; Makine Mühendisi Erhan Eyüboğlu (Universal Pazarlama İç ve Dış Ticaret A.Ş. Firması Sahibi), 2014 yılı mezunlarından Otomotiv Mühendisi Uğur Çakal (Otokoç Otomotiv Tic. ve Sanayi A.Ş. Bursa Birmot Hasar Tespit Sorumlusu), Makina Mühendisi Yusuf Sarı, Otomotiv Teknikeri Seren Bürcü (Has Otomotiv Ticaret A.Ş Dinamik Servis Danışmanı Sorumlusu) ve 2017 yılı mezunlarından Otomotiv Teknikeri Birkan Korkmaz (Haskan Özel Servisi, Servis Elemanı) konuşmacı olarak katıldı.

Farklı yıllarda yüksekokuldan mezun olan öğrenciler ile eğitimine devam eden Bölüm öğrencilerinin buluştuğu seminerde; kendi deneyimlerini aktaran eski mezunlar; gençlere, yaşamda kendine kariyer hedefi koymanın önemini, zorluklar karşısında umutsuzluğa kapılmamalarını, azimle çalışmayla her şeyi başarabileceklerini öğütlediler.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu