GündemEğitim

ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ VAR

BALIKESİR’İN Karesi ilçesinde bulunan Ercan Kıvrak İlkokulu’nda 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı öncesi bakım ve tadilat çalışmaları başlatıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Karesi Belediyesi ve Ercan Kıvrak İlkokulu Okul Aile Birliği işbirliğinde 2018-2019 eğitim yılına hazırlık çalışmaları başlatıldı. Öğrencilerin daha iyi bir eğitim görmesi için Karesi Belediyesi tarafından okul bahçesi düzenleme çalışması yapılırken, vinç desteği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Ercan Kıvrak İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından ise boya-badana ve inşaat temizliği işleri yaptırıldı.

AÇIKGÖZ ‘’YENİ DÖNEME HAZIRLANIYORUZ’’

Öğrencilerinin herşeyin en iyisini hak ettiklerini söyleyen Okul Müdürü Ekrem Açıkgöz ise şu ifadeleri kullandı; ‘’Okulumuzu 2018-2019 eğitim yılına hazırlık çalışmalarımız devam ediyor. Ercan Kıvrak İlkokulu ailesi olarak Okul Bahçesi düzenleme çalışması için Karesi Belediyemize ayrıca boya-badana ve inşaat temizliği için Okul Aile Birlimize ve vinç desteği için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz’’ Sevda Kaygısız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu