GündemEğitim

Öğrencilere TEOG Motivasyonu

Vali Ersin Yazıcı, bugün ve yarın TEOG sınavına girecek olan öğrencilere başarılar dilerken, önemli tavsiyelerde bulundu.

 

 

Vali Ersin Yazıcı, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’na (TEOG) girecek öğrencilere başarılar diledi. Valiliğin haberine göre, 2 oturumda yapılacak ve Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile İnkılâp Tarihi ve Yabancı Dil derslerini kapsayan sınavla ilgili olarak bir açıklama yapan Vali Yazıcı, öğrencilerin kendilerine inanması gerektiğini belirtti.

 

‘Sınavla İlgili Tüm Tedbirler Alındı’

 

Öğrencilerin bu sınavı en güzel şekilde başaracaklarına inandığını belirten Vali Yazıcı, “26–27 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak olan ve il genelinde toplam 238 okulda 13 bin 550 öğrencinin katılacağı sınav için tüm tedbirler alınmıştır. Bu sınav çocuklarımızın geleceği için önemli bir aşamadır. Bu nedenle onlara en iyi sınav ortamını sağlamak ve sınav kaygılarını mümkün olduğunca azaltmak amacıyla ilgili kurumlarımızla birlikte, il genelinde gereken tüm tedbirleri aldık. “dedi.

 

‘Önceliğimiz Çocuklarımız’

 

Çocukların emeklerinin karşılığını alacaklarından endişeleri olmamasını ifade eden Vali Yazıcı, ” Bizim önceliğimiz çocuklarımızdır. Bu vesile ile çocuklarımızın bu maratonda her zaman yanında olan, emek ve desteklerini esirgemeyen ailelerine ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bu kapsamda çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu