ÇocukçaGündem

Öğrencilerin Sinema Keyfi

Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen sinema günlerine katılan öğrenciler, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile birlikte film izlediler. Film izlemenin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen  öğrenciler, duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

 

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, özellikle kırsal mahallelerde yaşayan çocukları sinemayla buluşturdu. Arkadaşlarıyla birlikte film izlemeye gelen çocuklar ise patlamış mısırlarıyla birlikte sinema keyfi yaşadılar. Yağmurlu bir günde patlamış mısırları eşliğinde film izleyen çocuklar duygu ve düşüncelerini Büyükşehir MERHABA okurlarıyla paylaştılar.

 

Tolga Yıldız: Ben Bozoren köyünden geliyorum. Altıeylül Belediyesi tarafından organize edilen sinema günlerine geldik. Çok eğlendik. Arkadaşlarımızla beraber harika zamanlar geçirdik. Çanakkale, 120 ve Ertuğrul filmlerini izledik. Patlamış mısırlarımızı da yiyerek doyasıya film izledik.

 

Mert Hüseyin: Ben Bozeren köyünden geliyorum. Arkadaşlarımızla birlikte çok eğlendik. Altıeylül Belediyesi tarafından organize edilen sinema günleri kapsamında birbirinden güzel filmleri izledik. Patlamış mısırlarımızı da alıp, film izleyerek güzel zamanlar geçirdik. Ben çok mutlu oldum.

 

Göksel Yılmaz: Konakpınar Ortaokulu’nda okuyorum. Öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımızla birlikte sinemaya geldik. Burada çok eğlendik. İzleyemediğimiz ve hep izlemek istediğimiz filmleri izledik. Sinema salonunda film izlemek çok keyifli. Bir de patlamış mısır varsa bizden mutlusu yok. Bu organizasyonu düzenleyen Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na çok teşekkür ediyorum.

 

Muhsin Yılmaz: Konakpınar  Ortaokulu’nda okuyorum. Arkadaşlarımla ve öğretmenlerimle birlikte sinemaya gittik. Sinema çok eğlenceliydi. Patlamış mısırları yiyerek sevdiğimiz filmleri izledik. Oldukça kalabalık olan sinema salonunda hep birlikte film izlemek çok eğlenceliydi.

 

Ali Gündoğru: Konakpınar Ortaokulu’ndan öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımızla birlikte film izlemek için Cinemarina’ya geldik. Oldukça güzel ve eğlenceli bir dönem geçirdik.

 

Devrim Şafak Güven: Ben Pınarlı köyünden geldim . Sinemaya  geldim. Arkadaşlarımla ve öğretmenlerimle birlikte geldiğim sinemada 120 ve Çanakkale filmlerini izledik. Çok eğlenceli ve harika bir gün geçirdim.

 

Emir Güleç: Kuşkar Köyünde oturuyorum. Altıeylül Belediyesi tarafından organize edilen sinema günlerine geldim. Çok güzel ve eğlenceli bir gün geçirdim. Patlamış mısırlarımızı da alarak sevdiğimiz filmleri izledik.

 

Burak Kollu: Pınarlı köyünden geliyorum. Arkadaşlarımız, öğretmenlerimiz ve okul müdürümüzle birlikte yapılan etkinliğe geldik. Sinemada en sevdiğimiz filmleri izlerken patlamış mısırlarımızı da aldık.

 

Abdülkadir Saydam: Pınarlı Köyünden geliyorum. Arkadaşlarımız ve öğretmenlerimizle birlikte film izledik. Benim için çok güzel bir gündü diyebilirim.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu