GündemSpor

OK ‘‘FUTBOLLA SİYASET BİR ARADA OLMAZ’’

İYİ Parti Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, Balıkesirspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti. Balkes’e gönül verenlerle bir araya gelen Ok futbol ile siyasetin birbirinden ayrı olması gerektiğini söylerken, ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ dedi.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, Balıkesirspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti. Balıkesirspor atkısı takarak Balkes sevdalıları ile görüşen Ok’a İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna, İYİ Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Metin Özpınar ve Altıeylül Belediye Başkan Adayı Özgür Özcan eşlik etti.

‘‘YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI’’

Balıkesir Belediye Başkanı olduğu dönemde Balıkesirspor için çok önemli çalışmalar yaptığını söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, ‘‘Ben Balıkesir Belediye Başkanı olduğum dönemde Balıkesirspor için çok önemli yatırımlar ve güzel çalışmalar yaptık. O kadar emek verdik ve Balıkesirspor süper lige çıktı. Ama şimdi 1. Ligdeki diğer takımlar kötü olmasa Balıkesirspor şimdiki yerinde de olmazdı. Bu bizi çok üzüyor. Allah kısmet eder de yeniden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olursam Balıkesirspor için çok güzel planlarım. Bu konuda da yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyebilirim’’ şeklinde konuştu.

 

Dsc1066

‘‘HİÇBİR ETKİNLİĞE DAVET EDİLMEDİK’’

Balıkesirspor’un etkinliklerine davet edilmediğini söyleyen Ok, ‘‘Balıkesirspor’a o kadar emek vermişken ve Süper Ligde Balıkesir’i en iyi şekilde temsil etmişken o kadar emeğin ardından bir kere Balıkesirspor’un  etkinliklerine, açılışlarına davet edilmedim. Tabi ki bu çok üzücü bir durum. Bunları hak etmedik’’ dedi.

‘‘MAÇI TARAFTARLARLA İZLEYECEĞİZ’’

Balıkesir’in Trabzonspor ile karşılaşmasını tribünde taraftarlarla birlikte izleyeceğini dile getiren Ok, ‘‘Benim yerim bu takıma gönül veren taraftarlarımızın yanı. Dolayısıyla Trabzonspor maçını da taraftarlarımızla birlikte izleyeceğim. Bunun yanı sıra taraflar derneğimize de güzel bir bina yapılmasını istiyorum. Başkanlığa gelir gelmez yapacağım ilk işlerden biri de bu olacak’’ dedi. Yapılan ziyarette  Balıkesirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ahsen Dizman, tribün liderlerinden Nurettin Poyraz, Kenan Kıranlı isteklerini Başkan Adayı Ok’a iletti. Taraftarlar tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan İsmail Ok, taraftarlara baklava ikramında bulundu. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu