Spor

OKAN SAKAT KAPTAN BELKİ

Lig’in 2. haftasında Erzurum’da oynanması gereken Büyükşehir Belediye Erzurumspor – Balıkesirspor  karşılaşması, Erzurum Kazım Karabekir Stadı’ndaki elektronik kapı giriş sistemi yetişmediği için TFF tarafından alınan kararla bugün  saat 19:30’da Elazığ Atatürk Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı ev sahibi Erzurumspor’un taraftarları cezalı olduğu için izleyemeyecek ancak Balkes taraftarı stadyumda olabilecek. Balıkesirspor Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un konuğu olacağı  müsabakayı Trabzon Bölgesi hakemlerinden Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım ve Burak Cansız yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Ramazan Keleş.

 

OKAN ALKAN SAKAT

Kırmızı beyazlı ekipte sakatlığı süren sağ kanat oyuncusu Okan Alkan  Elazığ’a götürülmedi. Teknik Direktör Can Cangök’ün bu futbolcunun yerine Uğur Aygören’e şans vereceği öğrenildi.  Erzurumspor taraftarlarının cezalı olduğu için izleyemeyeceği maçta Balıkesirsporlu taraftarlar tribündeki yerini alabilecekler. “Zor bir sınav bizi bekliyor” diyen Can Cangök, “Hedefimiz bu maçı kazanıp, ilk deplasmanımızdan 3 puanla dönmek” dedi.

ÖZKÖYLÜ’DE CANGÖK’DE 3 PUAN İSTİYOR

Ligin yeni ekibi Büyükşehir Belediye  Erzurumspor, bu akşam oynayacağı  Balıkesir spor maçının hazırlıklarını Palandöken Yüksek İrtifa Merkezinde yaptığı antrenmanla bitirdi. Balıkesirspor karşısına üç puan almak için çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Osman Özköylü,”Ligin ikinci maçını seyircisiz oynayacağımız  Balıkesir spor maçını öncelikle kazanmak ve üç puan için sahaya çıkacağız. Oyuncularımın antrenmanda gösterdikleri başarıyı sahaya da yansıtarak puanla kapatmayı arzuluyoruz” dedi. –

 

MAÇ SAATiNDE BELLi OLACAK

Uça­ğın yap­tı­ğı rötar ne­de­niy­le ge­cik­me­li ­de olsa Ela­zığ’a ula­şan Ba­lı­ke­sirs­por ka­fi­le­si ote­li­ne yer­leş­ti ve maç sa­ati­ni bek­li­yor. Sağ ka­na­dın önem­li ismi Okan’ın ar­dın­dan kap­tan Burak Çalık’ın da son ant­ren­man­da sa­kat­lan­ma­sı tek­nik he­ye­tin mo­ra­li­ni bozdu. Burak’ın Er­zu­rum kar­şı­sın­da oy­na­yıp oy­na­ya­ma­ya­ca­ğı maç sa­atin­de son kot­rol­le­rin ar­dın­dan belli ola­cak. Bugün oy­na­na­cak kar­şı­laş­ma ön­ce­si Bal­kes­ler maçın oy­na­na­ca­ğı Er­zu­rum Ata­türk Sta­dın­da son kez ça­lış­ma yaptı. Her iki ta­kı­mın­da ilk hafta al­dık­la­rı birer puan var. 2 oyun­cu­su­nun sa­kat­lık ne­de­niy­le sa­ha­da yer ala­ma­ya­cak ol­ma­sı­nı de­ğer­len­di­ren Tek­nik Di­rek­tör Can­gök, bu tür ak­si­lik­le­rin fut­bo­lun için­de var ol­du­ğu­nu ve sa­ha­ya 11 fut­bol­cuy­la çı­ka­cak­la­rı­nı, he­def­le­ri­nin iyi fut­bol ve puan ol­du­ğu­nu söy­le­di.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu