GündemÇocukçaEğitim

‘OKULUMU ÇOK SEVİYORUM’

Sevgili çocuklar bugün ‘ÇOCUKÇA’ sayfamızda bugün 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu birinci sınıf öğrencileri var. Okullarını çok seven ve okumanın önemini bilen çocuklarımız, duygu ve düşüncelerini siz değerli arkadaşlarıyla paylaştılar.

Okulumuz hepimiz için çok önemlidir. Çok sevdiğimiz arkadaşlarımız, birbirinden değerli öğretmenlerimiz ve asla unutamadığımız okul anılarımız… Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan ve sevgi dolu bir okul olan 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu’nda da öğrenciler, okullarında en çok neleri sevdiklerini ve arkadaşlığın neden önemli olduğunu anlattılar. Okumayı çok sevdiklerini belirten miniklerin maceralarını dinlemeye hazır mısınız?

Mehmet Efe: Ben okulumu çok seviyorum. Çünkü okul bizim yuvamız. Arkadaşlarımız ve öğretmenlerimiz ile birlikte çok güzel zaman geçiriyoruz. Teneffüslerde bahçede oyun oynuyoruz. Sonra derslerde öğretmenimiz ile birlikte ders çalışıyoruz. Okuma yazmayı öğrenmek çok keyifli. Kitap okumayı çok istiyorum. Ayrıca okulda okul panomuzu yerleştirmeyi de seviyorum. Okula çok mutlulukla gelip gidiyorum.

Eylül: Okul aslında çok güzel. Arkadaşlarımızla olmak eğlenceli. Bunun yanı sıra okulda teneffüslerde arkadaşlarımla oyun oynamayı onlarla vakit geçirmeyi seviyorum. Öğretmenimiz bize eğitici aktiviteler yaptırıyor. Testler, boyamalar, okuma alıştırmaları yapıyoruz. Zamanımız çok eğlenceli geçiyor. Okul bize bilgi öğretiyor. Ben okula başlamayı çok istiyordum. Okula başladığım için de çok ama çok mutluyum.

Buse Naz: Okullu olmak çok güzel. Ben okula başlamayı çok istiyordum. Çünkü okulumda vakit geçirmeyi çok seviyorum. Arkadaşlarımla sohbet etmek, onlarla birlikte oyunlar oynamak çok güzel. Öğretmenimiz de çok iyi ve bizi çok seviyor. Onlarla zaman geçirmeyi çok seviyorum. İyi ki okullu oldum. İyi ki arkadaşlarım var. Okula gitmek çok güzel.

Zehra Erdemer: Bizim okulumuz çok güzel. Arkadaşlarım var. Çok iyi bir öğretmenimiz var. Okulumda zaman geçirmeyi çok seviyorum. Çünkü okulumda sıralarımızda oturuyoruz. Öğretmenimizin verdiği ödevleri yapıyoruz. Daha sonra teneffüslerde oyunlar oynuyoruz. Okula başlamadan önce evde sıkılıyordum. Ama şimdi okula gidiyorum. Çok ama çok mutluyum.

Ali Can: Okula gitmeyi herkese tavsiye ederim. Çünkü okula gitmek çok güzel bir şey. Bir defa ders çalışmayı, kalemle yazılar yazmayı çok seviyorum. Sonra teneffüslerde vakit geçirmeyi, arkadaşlarımla bir arada olmayı seviyorum. Bahçede maç yapıyoruz ve çok eğleniyorum. Okula gitmek çok güzel ama ödev yapmak zor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu