Görüntülü HaberlerGündem

Ortopedi Servisleri Doldu Taştı

ORTOPEDİ SERVİSLERİ DOLDU TAŞTI

 

Balıkesir’de ortopedi servislerinin tümü dolu. Yağan karla birlikte buzlu kaldırım ve yollarda yürürken düşen vatandaşlar Acil servislere akın etti. Ortopedi servisleri geçtiğimiz yıllara nazaran rekor kırdı ve doluluk oranlarını zorladı.

 

BUNU YAPARSANIZ DÜŞMEYECEKSİNİZ!

Kar yağışı ile birlikte vatandaşlar kaldırımlarda yürümekte zor anlar yaşıyor ve çoğu vatandaş düşüyor. Konuyla ilgili olarak Sağlıklı bilgileri Büyükşehir MERHABA’ya anlatan İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Servet Kocaöz; Karda nasıl yürümek gerekir?  Karda ve soğuk havada felç riskinin önüne geçmek  için ne yapmalı?  Soğuk havaya karşı sağlık mücadelesi nasıl verilmeli? Tüm bu soruların yanıtlarını açıkladı.

 

BALIKESİR HASTANELERİNDE DURUM

Balıkesir’deki hastaneler kar yağışı ile kırık ve çıkıklar, incinme ve düşme olaylarını yaşayan vatandaşları ağırlıyor. Sürekli takibi yapılan yaşlı ve bakıma muhtaç ailelere Halk Sağlığı birimlerince müdahaleler yapılırken Acil durum vakası yaşayan hamile ve kazazedelere müdahale Ambulanslarla anında ve taşımalı sistemle hastaneye ulaştırılarak yapılıyor.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu