GündemGörüntülü Haberler

ÖZCAN, “MERKEZİYETÇİ DEĞİL DEMOKRATİK VE KATILIMCI”

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Balıkesir Şubesi 13. Dönem Genel Kurulunu gerçekleştirdi. İlk gün genel kurulda konuşan Başkan Gürkan Özcan, TMMOB’dan ‘Türk’ ifadesinin kaldırılmasıyla ilgili sert konuşurken, tek listeli seçimde yeniden başkan seçildi.
“MERKEZİYETÇİ DEĞİL DEMOKRATİK VE KATILIMCI”
Başkan Özcan, kamuoyunda meslek odalarının yapısı ile ilgili tartışmaların had safhaya çıktığını, TMMOB bünyesinde bulunan tüm meslek odaları içerisinde ilk kadın başkan çıkaran şubelerinin ikinci ve üçüncü kadın başkanları da çıkardığını belirtirken merkeziyetçi değil demokratik ve katılımcı düşünceye sahip olduklarını söyledi. Gürkan Özcan, “Şubemizin bütün bu dönemler içerisinde yer alan yönetim kurullarımızın, tanımlanabilecek her türlü farklılığı sadece meslek odaklı olarak kucaklayan yapısıyla bugünlere gelmiş olması dolayısı ile aramızda bulunan şube başkanlarımızın nezdinde geçmiş bütün yönetim kurullarına da teşekkür ediyorum” dedi.

YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ
İnşaat Mühendisleri Odası’nın seçimli genel kurulunda yeniden seçilen Gürkan Özcan’ın başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı;
“Yönetim; Gürkan Öncan (Başkan), İsmail Eken, Alper Gündoğan, Arbel Büyükyıldız, Ezgi Gülgeç, Zeki Büyükerdoğmuş, Gökhan Tığ, İbrahim Güler, Özlem Çakıroğlu, Elif Enez Çiçek, Alper Serhan Argönül, Enes Bakır, Furkan Erdoğan, Şevket Demiraslan.”
Genel Merkez Delegeleri ise; Gülümser Hızal, Emine Aköz, Cengiz Arabacı, Ş. Hakan Karasuil, Onur Satıcı, İ. Ufuk Yüksel, Mehmet Güneş, Nadim Köse, Hüseyin Kocadağlı, Güney Kösem, Recep Küçük, Aylin Acar, Uğur Yankır, Nurşen Cabri Erdem’den oluştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu