Gündem

ÖZEL SEVGİ HASTANESİ SAVDES-SEN İLE ANLAŞTI

Özel Sevgi Hastanesi’nin İzmir yolu üzerindeki şubesi Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) arasında “Kurumsal Sağlık Anlaşması” imzalandı.

Özel İzmiryolu Sevgi Hastanesi’nde yapılan anlaşmayla ilgili protokolü Özel Sevgi Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Refik Özbal ile SAVDES-SEN Balıkesir Şube Başkanı Muzaffer Çiftçi attı. Bu anlaşma ile SAVDES -SEN üyelerinin Özel İzmiryolu Sevgi Hastanesi’nden sağlık hizmetlerini yüzde 20 indirimli alabilecekleri bildirildi. Üyelerine sağlık desteğinde bulunmak amacıyla protokol imzaladıklarını belirten SAVDES-SEN Balıkesir Şube Başkanı Muzaffer Çiftçi, temsil ettikleri sendika üyeleri adına Özel İzmiryolu Sevgi Hastanesi’ne teşekkür etti.

Özbal: “Hedefimiz dünya standartlarında sağlık hizmeti”

İmzalanan protokolün ardından konuyla ilgili bir açıklama yapan Özel Sevgi Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Refik Özbal, dünya standartlarında bir sağlık hizmeti vermeyi hedeflediklerini söyledi. Özbal, “Özel Sevgi Hastaneleri olarak dünya standartlarında sağlık hizmeti sunma hedefiyle hizmetlerimize devam ediyoruz. Sağlıkta tercih edilen bir marka olmaktan onur duymaktayız ve bunun bilinciyle her geçen gün daha iyi hizmetler ve imkanlar sunabilmek adına gelişimimizi sürdürmekteyiz. Bu sürecin SAVDES-SEN üyeleri adına faydalı olmasını temenni ederim” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu