GündemKöşe Yazıları

ÖZÜR DİLERİM…

Ben seni koruyamadım çocuğum özür  dilerim…

Seni eğitimden yoksun bıraktım çocuğum özür dilerim…

Oyun hakkını ve çocukluğunu  elinden aldım çocuğum özür dilerim…

Geleceğini kararttım, bununla da yetinmeyip sana tecavüz ederek hayatın boyunca yaşayacağın ağır bir travma ile başbaşa bırakıp tecavüzcünü aklarken ses çıkaramadım sana sahip çıkamadım çocuğum, çok özür dilerim.

Şimdi bu utançla bir kaç sosyal medya paylaşımı ve birkaç süslü püslü gazete haberi ile utancımı gizleyip, sonra hayatıma devam edeceğim kusuruma bakma çocuğum. Hatta çocuğum bu tecavüzleri yapanları şiddetle kınadım bak yalanım yok. Şiddetle kınamaya da devam ediyorum…

Canım Atam en çok da senden özür dilerim.Sen bu vatanı çocuklarımıza, gençlerimize bıraktın ama biz  cinsel ilişkiye rıza yaşını 12’ye indirerek,çocuk istismarı mahkumlarına af önergesi vererek, bol bol çocuk yapmaya odaklanıp onların geleceğini düşünmeyerek, çocuklarımızı işçi gibi çalıştırararak Yeni ve kalabalık bir Türkiye hayali ile çocuklarımıza sahip çıkamayarak seni rahat uyutmadık Atam özür dilerim.

Tüm dünya, çocukların cinsel istismarı ile mücadele ederken, çocuk yaşta zorla evlendirmeler yasaklanırken, evlilik yaşı yükseltilirken, benim can’ım Ülkemde rezilliğin biri bin para olmuş, size güzel bir gelecek sağlayamadığımız için özür dilerim Eylül ve Leyla.

************************************

Bana her konuda fikir ve önerilerinizi yazabileceğinizi sakın unutmayın dostlar sevgi ile kalın.

İletişim için; onurayan@hotmail.com

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu