Spor

PLAY-OFF’U KOVALAYACAĞIZ

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, Pazartesi günü oynayacakları Denizlispor maçı öncesi Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Bulak, kalan 5 maçı kazanarak rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi.

Balıkesirspor Baltok teknik direktörü Giray Bulak, beraberinde Kulüp Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Umut Kırtıl ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
Bulak, halen play-off şanslarının olduğunu da ifade ederek şunları söyledi: “Pazartesi günü Denizlispor ile oynayacağız. 1 puan alırsak bizim için kötü bir sonuç olacaktır. Ankaragücü’yle, Boluspor’la, İstanbulspor’la berabere kalsaydık her şey farklı olabilirdi. Profesyonel yaşamda kazanılan puanın değeri vardır. Şimdi bulunduğumuz noktada içeride kaybettiğimiz puanları arıyoruz” dedi.

YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ
Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, “Özellikle Eskişehirspor maçında hücum oyuncularını gol ataması bizi sevindirdi. Önümüzdeki 5 maçı kazanıp play-off’a kalabilir miyiz onu düşünüyoruz. Bu bir parça bize bağlı ama rakiplere de bağlı. Bunu kovalayacağız. Denizlispor ile zor maç oynayacağız. Ligin ikinci yarısının formda ekiplerinden. İçeride dışarıda kazanabilen bir takım. Denizlispor karşısında kazanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu