Gündem

PTT 178. YAŞINI KUTLADI

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 178. kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Balıkesir’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda PTT Balıkesir Merkez Şubesi’ne işlem yapmak için gelen 178. Müşteri olan Nuri Kayabey’e hediye verildi.

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 178. kuruluş yıldönümü Balıkesir’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Balıkesir PTT Başmüdürü Derviş Gökdoğan PTT Balıkesir Merkez şubesine işlem yapmak üzere gelen Nuri Kayabey adlı vatandaşın 178. Müşteri olduğunu belirterek hediyesini takdim etti. PTT’nin kuruluş yıl dönümü olan 178 numaralı gişe biletini alan Nuri Kayabey, ‘’Böyle bir sürprizle karşılaştığım için çok mutlu oldum. Yıllardır işlemlerimi PTT’den yaptırıyorum. Hizmetlerden ve personelin güler yüzlü davranışlarından dolayı çok mutluyum’’ ifadelerini kullandı.

PTT’YE GELEN ÇOCUKLARA HEDİYELER

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT Balıkesir Merkez Şubesi’ne gelen çocuklara da hediyeler verildi. İlk hediyeyi alan Mustafa Ercan Kara, ‘’Annemle birlikte postaneye gelmiştim. Hediyemi aldım. Çok mutlu oldum’’ ifadelerini kullandı.

‘’MÜŞTERİLERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ’’

Yaptıkları hizmetlerle vatandaşların hayatlarını kolaylaştırdıklarını söyleyen Balıkesir PTT Başmüdürü Derviş Gökdoğan, ‘’Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketimiz 178 yılı geride bıraktı. 23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezaretinin kurulmasıyla temelleri atılan PTT Anonim Şirketimiz 178 yaşında dev bir kuruluştur. Yaklaşık 2 asır boyunca iyi günde kötü günde Milletimizin yanında yer almış, her şart altında ülkemize en iyi hizmeti vermeyi şiar edinmiş teşkilatımız, günümüzde de aynı inanç, şevk ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürmekte. Teşkilat olarak hizmet kalitesini arttırarak, rekabet üstünlüğü sağlamak, marka değerini yükseltmek, müşteri memnuniyetini sağlamak ve müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak kurumsal politikamızı oluşturuyor. PTT Teşkilatımız ulusal ve uluslararası başarılarını da arttırarak çalışmalarına devam ediyor. 2017 yılından 2020 yılına kadar Dünya Posta Birliği Konsey Başkanlığı’nı yürütmektedir’’ ifadelerini kullandı. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu