GündemDünyadan HaberlerEğitim

REKTÖR ÖZDEMİR’DEN BAKANLIKLARA ZİYARET

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslar kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığını ziyaret etti.

ORTAK PROJELER VE VERİ PAYLAŞIMI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İşbirliği Protokolü İmzalandı. Rektör Prof. Dr. Kerim Özdemir, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Ömer Alan’la bir araya geldi. Balıkesir Üniversitesi Genel Sekreter Yrd. Osman Zeki Şahin’in de yer aldığı ziyarette kurumlar arası işbirliği çalışmaları ele alındı. Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü ile Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü arasında her türlü coğrafi verinin paylaşılmasına ve tarafların ihtiyaç duyacağı verilerin temin edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile coğrafi verilerin ulusal coğrafi bilgi sistemi portalı üzerinden paylaşılmasına ve tarafların ihtiyaç duyacağı her türlü verinin temin edilmesine yönelik veri erişimi, paylaşımı ve kullanımı ile ortak projeler yapılabilecek.

ENGELSİZ KAMPÜS’TE İNCELEME

Özdemir, Bakan yardımcısı ile engelsiz kampüs çalışmaları değerlendirildi. Rektör Özdemir’in ziyaretleri kapsamında diğer durağı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı oldu. Rektör Özdemir, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ayşe Kardaş Ergezen’i makamında ziyaret etti. Genel Sekreter Yrd. Osman Zeki Şahin’in de hazır bulunduğu ziyarette Rektör Özdemir, görevine geçtiğimiz ay başlayan Bakan Yardımcısı Ergezen’e yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ileterek başarılar diledi. Görüşmede ayrıca öğrenciler ve engelsiz kampüs çalışmaları kapsamında çeşitli istişarelerde bulunuldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu