GündemÇocukçaEğitim

RENK RENK KREŞ’İN MİNİKLERİ

Renk Renk Kreş ve Gündüz Bakımevinin minik öğrencileri Atatürk İlkokulu Çocuk Kütüphanesi’ni ziyaret ettiler. Kütüphaneye kitap bağışında da bulunan öğrenciler bol bol hikaye kitabı okudu. Bugün ‘Çocukça’ sayfamızda Renk Renk’in minikleri size merhaba diyor..

 

Minik yüreklerin kitap okuma alışkanlığı kazandığı yaşlarda yaptıkları kütüphane gezileri hafızalarında unutulmaz anılar bırakıyor. Atatürk İlkokulu Çocuk Kütüphanesi’ni ziyaret eden Renk Renk Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, öğretmenlerinin rehberliğinde gezip inceledikleri kütüphanede masal ve hikaye kitapları arasında yolculuk yaptı. Kitap okuma alışkanlığının da edinildiği bu yaşlarda minikler kitapların renkli dünyasındaki yolculuklarının ardından kütüphaneye destek olmak için kitap bağışında bulundular. Renk Renk’in minik öğrencilerin heyecan duydukları kütüphane ziyaretlerini ve kitap sevgisini anlattılar;
MASAL VE HİKAYE KİTAPLARI FAVORİ
Doğa: “Kitap okumak güzel, öğretmenlerimiz ve ailem bana kitap okuyor.  Hikaye kitaplarını, Pinokyo, Pamuk Prenses gibi masal kitaplarını çok seviyorum. Ben de çok masal biliyorum. Atatürk İlkokulu’na geldik, buradaki Çocuk Kütüphanesi’ni ziyaret ettik, çok sevdik. Bir sürü güzel kitap vardı.”

Ayaz: “Biz arkadaşlarımla birlikte Kütüphaneye geldik. Buradaki kitapları inceledik ve okuduk. Çok güzel zaman geçirdik. Ben kitap okumayı seviyorum. Kitap okumak çok faydalı. Çok kitap okursak daha başarılı oluruz. Ben en çok masalları seviyorum”

Egemen: “Ben kütüphaneyi ziyaret etmeyi çok sevdim. Kütüphanede ne kadar çok kitap varmış. Görünce inanamadım. Ama bütün kitaplar çok güzeldi. Kitap okumak çok güzel. Kitap okudukça hayal  gücümüz gelişirmiş. Çok okursak çok başarılı oluruz.”

Dilara:  “Ben ilerde büyük bir kütüphanem olsun istiyorum. Oraya en sevdiğim kitaplarımı koyacağım. Herkese bol bol kitap okumasını öneririm. Kitap okumak en güzel şey. Biz arkadaşlarımla birlikte Atatürk İlkokulunda Çocuk Kütüphanesine gittik. Orada kitapların nasıl seçildiğini öğrendik. Bir de kütüphanelerde çok sessiz olmak gerekirmiş, bunu öğrenmiş olduk.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu