Türkiye GündemiGündem

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MÜJDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm sağlık çalışanlarının yıpranma payı ve emeklilik konusunun hükümet programı içerisinde olduğunu bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hekimlere hitaben, “Size kalkan elleri affetmek mümkün değil. Bunların teröristten hiçbir farkı yoktur.” dedi.

Erdoğan, sağlık çalışanlarına yönelik de müjde vererek, şunları söyledi:“İnşallah tüm sağlıkçılarımızın, özellikle de daha önce söylediğim yıpranma payı konusunu, Sayın Başbakanımızla da paylaştım. Bu konu da hükümetimizin şu anda programı içerisinde. Bir diğer konu da özellikle yine emeklilikle ilgili sorunların da yine bu paket içerisinde halli hususunu hükümetimiz masaya inşallah yatırmış vaziyette. Temenni ediyorum ki en kısa zamanda bunun da neticesini almış oluruz.”

BİR NEFES SIHHAT

Kanuni Sultan Süleyman’ın, “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi / Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.” sözünü hatırlatan Erdoğan, “Bu alana yatırım hiçbir şeye benzemez. Çok önemli. Karşınızda insan var. Ne yapılması gerekiyorsa bunu yapmamız lazım. Fiziki mekanlardan iç donanımlarına varıncaya kadar ama hepsinden öte sizler gibi orayı güçlü kılacak insanlara ihtiyacımız var. İnşallah bir olarak, iri olarak, diri olarak, kardeş olarak, hep birlikte Türkiye olarak hedeflerimize ulaşacağız.” ifadesine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu