GündemSiyaset

Sakarya’da Yılmaz Rüzgarı

Sakarya Mahallesi sakinleriyle buluşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, “6 seçim geçirdik. Ne Sakarya ne de Karesi bizi hiç mahcup etmedi, hep arkamızda durdu. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

 

Abc 9498

 

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, 31 Mart Seçimleri öncesinde ilçe ve mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Halkın sorunlarını yerinde dinleyerek seçildikten sonra hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatan Yücel Yılmaz, Sakarya Mahallesi Beşkahveler mevkiinde vatandaşlarla buluştu. Büyük bir coşkuyla karşılanan Yılmaz, “Buradaki hemşerilerimle 6 seçime girdik. Ne Sakarya ne de Karesi bizi hiç mahcup etmedi, hep arkamızda durdu. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

 

Abc 9610

PROJELER İHTİYAÇLARA GÖRE HAZIRLANIYOR

Balıkesirlilerin ihtiyaç, talep ve düşüncelerini ön plana koyarak projeleri hazırladıklarını belirten Yılmaz, “7 düvelin Türkiye’nin üzerine geldiği bu süreçte belediye başkanları olarak neler yapabiliriz? Vatandaşımızı ekonomik olarak daha fazla nasıl güçlendiririz? Çocuklarımızı nasıl mutlu edebiliriz? Kadınlarımıza ve annelerimize daha güvenli, daha huzurlu bir şehri nasıl oluşturabiliriz? Tüm bunlara kafa yoruyor, projelerimizi bu doğrultuda hazırlıyoruz” diye konuştu.

Sakarya Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasına AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Sezai Doğan, Karesi Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı M. Zahid Bayram, AK Parti Karesi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldız, AK Parti Karesi Kadın Kolları Başkanı Nilgün Baysal katıldı.

 

Abc 9657

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu