Gündemİlçe Haberleri

SAKATLAR DERNEĞİ’NE ENGELLİ HAVUZU

Burhaniye Belediye Meclisi, 5 yıllığına Sakatlar Derneği’ne tahsis edilmek üzere açık yüzme havuzu ve iki tenis kortu alanını tahsis edilmesine karar verdi.

Ören Mahallesi’nde mülkiyeti Burhaniye Belediyesi’ne ait olan ve geçtiğimiz sene “Burhaniye Engelleri Aşıyor” projesi kapsamında yapımı tamamlanan tesisin, Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanlığı’na tahsis edilmesi kararı verildi.

Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın başkanlığında açılan 2018 yılı Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ilerleyen saatlerinde Ankara’ya gitmek üzere salondan ayrılan Uysal’ın yerine, Başkan Vekili Cemil Bahadır vekâlet etti. Belediye Hizmet Binası Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda, Ören Mahallesi’nde Burhaniye Engelleri Aşıyor projesi kapsamında, engelli vatandaşların kullanması amacıyla yapımı tamamlanan açık yüzme havuzu ve iki tenis kortu alanının, Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanlığı’na tahsisi konusunun görüşülüp, karara bağlanması gündeme alındı.

5 YILLIĞINA VERİLDİ

Toplantıda, Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanlığı ile 3 yıl + 2 yıl opsiyonlu olmak üzere, toplamda 5 yıl ortak hizmet protokolü yapılması konusunda Belediye Başkanlığı’na yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Yerel seçimlerden önce engelsiz Burhaniye için söz verdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Uysal, “Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatına destek vermek bizim için çok önemli bir konu. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kararın hayırlı olmasını temelli ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu