İlçe HaberleriSiyaset

SAVAŞTEPE’DE SEÇİM RÜZGARI ERKEN BAŞLADI

2019 Yerel Seçimler öncesinde Belediye Başkanlığı adaylığı yarışında isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Savaştepe’de aday adaylığını Ak Parti’den Ali Toprak açıkladı.

Savaştepe’de AK Parti’den eski İlçe Başkanı Ali Toprak Belediye Başkanlığı yarışında kendisinin de olduğunu söyleyerek aday adaylığını ilk açıklayan isim oldu. AK Parti’den Savaştepe Belediye Başkanlığı yarışında aday adaylığını açıklayan Ali Toprak’ın yanı sıra AK Parti’den Belediye Başkanlığı yarışında aday adayı olacak bir çok isimin adı geçiyor. Bu isimler arasında Balıkesir Halk Eğitim Müdürü Mustafa Canseven, Sarıbeyler Eski Belediye Başkanı Lütfü Arslan, Eski İl Genel Meclis Üyesi İsmail Ertekin, AK Parti İlçe Yönetiminden Mehmet Ülkü, AK Parti Eski İlçe Başkanı Evkan Tavşan’ın adı geçerken, diğer partiler ise hala sessizliğini koruyor.

SAVAŞTEPE’DE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLIĞINI SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAYAN ALİ TOPRAK ŞÖYLE DUYURDU:

“Değerli Ak Partili ve Savaştepe’li hemşehrilerim;
Öncelikle hepinizi sevgi saygı ve hürmetle selamlıyorum.
15 yıllık Ak parti siyasi yaşamımda 7 yılı İlçe başkanı 3 yılı yönetim kurulu olmak üzere 10 yıl aktif görev yaptım. Çok severek yürüttüğüm Teşkilatçılığımla
Sizlerin huzurunda hizmet etmeye çalıştım. İlçe başkanlığı görevimi partimiz kongrelerinin yenilenme aşamasında yeni adayımıza ve ekibine devrederek aktif görevimden ayrıldım.
Kutlu dava yolunda Genel Başkanımız ve Cumhur Başkanımız sn Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda ve Teşkilatında çalışmak bana gurur ve ayrı bir haz veriyor.
Ülkemizin beka sürecinden geçtiği şu kıymetli günlerde 2019 da yapılacak olan Yerel seçimlerde tekrar aktif göreve talip olmayı düşündüm. Kendimde bu sabrı azimi ve heyecanı gördüğüm için
Bu gün itibari ile 2019 Yerel seçimleri Savaştepe AK PARTİ Belediye Başkanı Aday Adayı olacağımı ilan ediyorum.
Saygı ile taktirlerinize sunuyorum.

Tahminim önümüzdeki 6 ay gibi bir süre zarfında partimiz anket ve inceleme sürecinde bulunacaktır.
Bu belirleme sürecinde desteklerinize talibim.Sonuç olarak taktir siz halkımızın, Partimiz yetkili kurumları ve büyüklerimizin vereceği kararla belirlenecektir.
Efendi bir duruş ile partime, İlçe yönetimine ve bütün kademelerine, Ak partili Belediye Başkanımıza ve ekibine saygılı bir süreç izleyeceğimin sözünü veriyorum. Ayrıştıran değil birleştiren bir yol izleyeceğimin sözünü veriyorum.Niyet bizden nasip Allah’tan.

Kutlu dava yolumuzda aday adayı olacak diğer yol arkadaşlarıma şimdiden başarılar diler tekrar sevgi saygı ve hürmetlerimi sunarım.

HERŞEY HUZUR İÇİN ÜLKEMİZ İÇİN SAVAŞTEPE İÇİN”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu