GündemGörüntülü HaberlerÖzel HaberlerSiyaset

‘SEÇİM STARTINI VERDİK’

Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Serkan Sarı seçim startını verdiklerini söyledi. Sarı Büyükşehir başta olmak üzere ilçe belediyelerini alacaklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin su faturalarında şov yaptığını ancak indirimin faturalara yansımadığını ifade etti.

EN TEMEL İHTİYAÇ PAHALI

Cumhuriyet Halk Partisi CHP İl Başkanı Serkan Sarı seçim startını verdik diyerek hem Büyükşehir hemde ilçe belediyeleri almakta kararlı olduklarını söyledi. İktidar partisinin Belediye Başkanlarına yüklenen İl Başkanı Sarı, ‘Bizim adaylarımız bugünden çalışmalarını anlatmak için bize geliyor bugüne kadar yapılan çalışmaları anlatıyorlar. Adayımız çok’ dedi. Şehrimizde vatandaşlarımızın en büyük sıkıntıları sabit giderler ve bu giderler arasında olmazsa olmazımız su. Su en temel ihtiyaç. Bugün Büyükşehir Belediyesi geldiği günden buyana su faturaları üzerinden vatandaşlarımızın ev ekonomisine yapmış olduğu yük 4-5kat derken 6 katı nerdeyse buldu. İlk günden bugüne muazzam bir artış söz konusu. Daha önce önemli bir gider kalemi olmazken ev giderlerinin şuan için önemli bir gider kalemi oldu” dedi.

‘ŞOVA ŞAHİT OLDUK’

CHP İl Başkanı Serkan Sarı, ‘ Su para ile ölçülemeyecek kadar önemli bir hizmettir. Büyükşehir Belediyesi yoğun bir şekilde vatandaşın üzerinde baskı uygulayarak su fiyatlarını çok yukarılara taşıdı. Geçtiğimiz günlerde bir şova şahit olmuştuk. Düşürüyoruz faturaları diye bu şovu dinledik güzel bir beklentiyle ancak faturalara yansıdı mı? Yansıyan hiçbir şey yok. Vatandaşlarımız hani indirim nerede indirim diye soruyor’

‘KILIÇDAROĞLU GELECEK’

CHP Grup toplantısına katılan CHP İl Başkanı Serkan Sarı grup toplantısı sonrasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Balıkesir üzerine görüşme yaptıklarını söyledi. Genel Başkan ve başkan yardımcılarımızla Balıkesir’i konuşma fırsatı bulduklarını belirten Sarı, Haziran ayı başında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Balıkesir’de yapılacak olan zeytin çalış tayında ağırlamak istiyoruz’ dedi.

BU YÖNETİM ANLAYIŞI İLE OLMAZ!

Sarı, ‘Balıkesir hayvancılık tarım zeytincilik konusunda Balıkesir bölgemizde yapılabilecekleri konuşmuş olacağız. Balıkesir bizler için çok önemli olduğu gibi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu içinde çok önemli. Bu konuyu da yineledik. Balıkesir’de seçimleri alacağımızı ve etkin bir seçim sonucu ile seçimi tamamlayacağımızı belirterek bugün 20 ilçemizi de hedefimize aldık. Bunun kaçını alacağımız konusunda net sayıyı da verebileceğiz zaman yaklaştıkça. Adaylarımız şimdiden bize geliyor ve çalışmalarını anlatıyorlar.20 ilçe için bütüncül bir program hazırlıyoruz. Büyükşehir içinde sosyal demokrat bir yönetim anlayışı ile yönetim artık istiyoruz mutluluk umut ve sevinç içinde Balıkesirliler artık sokaklarda dolaşsınlar istiyoruz.

‘ADAYIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ’

CHP İl Başkanı Serkan Sarı, ‘Aday açıklama sürecimiz uzak değil. Biz bugün itibariyle seçim startımızı verdik. Ergün bir ilçemizde toplantı planlıyoruz. Şehrin her köşesine Cumhuriyet Halk Partisinin eli değecek. Bugün artık yerelde Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyaç olduğunu biz net olarak ifade ediyoruz. AKP’li yöneticilerin bu işi yapamadıklarını gördük.

Haber: Semra Aman Akyürek Foto: Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu