Gündemİlçe Haberleri

SEÇİM TOPLANTISI

Burhaniye’de seçim güvenliği toplantısı yapıldı. Yapılan değerlendirme toplantısında, seçim öncesi, seçim sırasında ve seçim sonrası yapılacak iş ve işlemler ile seçim güvenliğine ilişkin alınan tedbirler konuşuldu.

Toplantıda konuşan Kaymakam Öner, “ Hedefimiz, seçimlerin başlamasından bitimine kadar, seçimin düzen içinde, huzurlu ve güvenli bir ortamda yapılması, kanun dışı eylem ve işlemlerin önlenmesi, gerekli tüm tedbirlerin bütün kamu kurum ve kuruluşlarının işbirliği ile alınması, adayların propagandalarını yapabilmelerini ve vatandaşların güven ve huzur içerisinde oy kullanabilmesini sağlamaktır. ”dedi.

SEÇİM İÇİN BİRARAYA GELDİLER

Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner başkanlığında, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Orhan, İlçe Jandarma Komutanı Alim Burak Çelik, Cezaevi Jandarma Bölük Komutanı Emre Duran, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü, Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Nüfus Müdürü, UEDAŞ Burhaniye Şefi, Türk Telekom Sorumlusu ve BASKİ Burhaniye Şefinin katılımlarıyla 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde kurum amirleri seçim güvenliği ve değerlendirme toplantısı düzenlendi. Sevda Kaygısız’ın haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu