Gündemİlçe HaberleriSiyaset

‘‘ŞEHİR BÖYLE YÖNETİLİR’’

Balıkesirli esnafın gündeminde yerel seçimler var. Karesi’de iş yeri bulunan esnaflar, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın çalışmalarını MERHABA’ya değerlendirdiler. Yılmaz’ın ileri görüşlü çalışmaları olduğunu söyleyen esnaf ‘‘İşte şehir böyle yönetilir’’ diyor.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, göreve geldiği günden beri yaptığı hizmetlerle vatandaşların takdirini topluyor. Çarşı esnafının çok sevdiği ‘Yücel Başkan’ları, yaptığı hizmetlerle esnafın gönlünde yer edindi. Özellikle Yıldırım Mahallesi’nde yapılan kilit parke taşı döşemelerinin ve çevre düzenlemelerinin mahalleye renk kattığını söyleyen esnaf, temizlik ve bakım çalışmalarına da Karesi Belediyesi’nin çok önem verdiklerini söylediler.

Hasan Temel (Elektrikçi): Ben 1971 yılından beri esnaflık yapıyorum. Elektrik işleri yapıyorum. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan çok memnunuz. Başkanımız her zaman ziyaretlerimize geliyor. Derdimizi, sıkıntımızı dinliyor. Ali Şuuri İlkokulu’nun çevresine kilit parke taşı döşendiğinde yetkililere buradaki elektrik hatlarını ben gösterdim. Biz de vatandaş olarak da elimizden geleni yapmalıyız. Ama Karesi Belediye’miz en iyi çalışan belediye.

Sedat Memiş (Yorgancı): Ben çarşıda yeniyim. 16 Aydır esnaflık yapıyorum. Aramızda esnaflık ilişkileri çok güzel. Eski mahalle kültürü yaşatılıyor. Ama Karesi Belediye Başkanımıza ben çok teşekkür ediyorum. Bize değer veriyor. ‘Karesi’de ayrıcalıklısınız’ diyor ya gerçekten doğru. Karesi’de yaşam kolay. Hayat güzel ilerliyor. Aksiliklerle karşılaşmıyoruz. Ama Karesi’den çıktığımızda Altıeylül ya da Büyükşehir hizmetleri olduğunu anlıyoruz. Orada mutlaka eksiklikler var.

Müşteba Okur (Sandıkçı): Ben 38 senedir esnafım. Bu dönem çok güzel. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a emekleri için çok teşekkür ederim. Çalışmaları çok güzel. Hem Karesili esnafa hem de vatandaşlara değer veriyor. Çocuklar için çok güzel aktiviteler yapıyor. Bizim iş yerimizin bulunduğu caddeye hayat getirdi. Çalışmaları yapmış olmak için yapmıyorlar. Gerçekten emek veriyorlar. Ve sonrasında vatandaş memnun mu değil mi bunun da sağlamasını yapıyorlar. Benim yalnızca bir isteğim var. Ali Şuuri İlkokulu’nu buradan kaldırırlarsa iyi olur. Çünkü okul giriş çıkışlarında büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Ayrıca öğrenciler için de güvenli değil. Okullar şehre uzak kampüs gibi alanlara taşınmalı diye düşünüyorum.

Ali Kaya (Kuyumcu): Karesi Belediyesi’nin hizmetlerinden çok memnunuz. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir için büyük şans. Onun Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını isterdim. Merve Yılmaz

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu