EkonomiGündemİlçe HaberleriSiyaset

‘‘ŞEHİR İÇİN ORTAK HAREKET’’

Bandırma Ticaret Odası Meclis toplantısında ilçenin iş adamlarına hitap eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Bandırma’nın gelişim sürecine yeniden girmesi için AK Partili belediye başkanının şart olduğunu söyledi. Başkan Yılmaz da iletişim kanallarının açık olduğunu, şehirde ortak noktada buluşmak için yerel seçimlerde sağlıklı karar vermeleri gerektiğine vurgu yaptı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Ticaret Odası’nın Eylül ayı meclis toplantısına katılarak, iş adamları ile şehir hakkında istişarelerde bulundu. Bandırma’nın kanaat önderlerinden oluşan yaklaşık 40 iş adamı ile uzun süre Bandırma, Balıkesir, şehir, ekonomi ve siyaset konuşan Vekil Aydemir ve Başkan Yılmaz, Bandırma’nın yeniden büyüme sürecini yakalaması için AK Partili bir belediye başkanının gerekli olduğuna dikkat çektiler.

YILMAZ:”HAYAL ETTİKLERİMİZİ YAPABİLİYORUZ”

Belediyeler kurulduktan sonra şehirde ciddi bir patinaj çektiklerini belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Çünkü belediyeye geldiğimizde sadece oturacak bir masamız vardı, hizmet üretecek birimlerimiz dahi yoktu. Önce belediyeyi yapılandırdık. Bu durum Büyükşehir olan tüm belediyelerde yaşandı ve bunların da olması bekleniyordu. Büyükşehir büyük bir organizasyon her şey ile beraber düşünülmesi gerekiyor. Şimdi belediyelerimiz olgunlaştı, şu anda hem hayal edebiliyoruz hem de yapabiliyoruz. Büyükşehir sürecinde Bandırma’dan ve diğer ilçelerden bizleri çok arayanlar oldu. Ama her şey için çözüme gittik ve gitmeye de devam ediyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu