GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmayacak, Öfkemiz Büyüyor

Beştepe’de din görevlilerini ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batman’da şehit düşen 7 askerimizin kanının yerde kalmayacağını vurgulayarak “Öfkemiz büyüyor.” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZİN KANLARINI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ”

Bugün Batman’da 7 askerimizin şehadetini anmadan geçemeyeceğim. Bu 7 şehidimizin ruhları için birer Fatiha okuyalım. Aynı zamanda tüm şehitlerimiz için. Bu mücadeleyi hiç aksatmadan kararlılıkla sürdürüyoruz sürdüreceğiz. Terörle mücadelemizi hiç aksatmadan kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Şehitlerimizin, gazilerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız. Bu olaylar bizim hırsımızı da özellikle düşmanımıza karşı olan kinimizi de daha da fazlasıyla artırmaktadır. Bunu da bilmelerini tekrar hatırlatıyorum.

“HALKIN EN SEVDİĞİ KİŞİLER İMAM VE MUHTARLARDI, BAĞLAR NEDEN KOPTU”

140 bin kişilik ordunun olduğu yerde neden istediğimiz neticeyi alamıyoruz? Kendimize sormamız lazım. Halkın en sevdiği kişiler imam ve muhtarlardı. Bağlar neden koptu? Bu bağları yeniden tesis edemez miyiz?140 bin kişilik bu ordu ülkemizin çehresini değiştirmelidir. Siz gönüllerin fatihi olmalısınız. Cuma hutbelerimizde günde 5 vakit namazlarımızda düşünmemiz lazım acaba arkamda niye cemaat yok? Bunların üzerinde düşünmemiz lazım.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu