SiyasetGündem

SERKAN SARI GÖREVİ DEVRALDI

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kongresini ardından yeni Başkan Serkan Sarı dün mazbatasını aldı. İl Binasında düzenlenen görev telimi ile geçmiş dönem Başkanı Ender Biçkiden görevi devraldı.
CHP İl Başkanı Serkan Sarı burada yaptığı konuşmasında, “Resmi olarak görevemize başladık. Önümüzde 2 yıllık yoğun bir maraton var. CHP bugün ülkemizin geleceği açısından tek kurtarıcı parti CHP çatısı altında herkesi siyaset yapmaya, mücadele etmeye davet ediyoruz. Bizler bu mücadeleyi iktidara taşıyarak Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine sahip çıkan ülkenin geleceğinden kaygı duyan her arkadaşımızla birlikte laik ve demokratik bir mücadelede bizde varız dedik ve görevi devraldık. Kadınlarımızın ve gençlerimizin daha ön planda olduğu ülkemizin geleceği için kaygı duyan ama umut olmaya geldiğimizi bilen arkadaşlarla birlikte geliyoruz. Umudu örgütlemeye geliyoruz. Aydınlık yarınlara koşmak için yola çıktık. Üzerimize düşeni sonuna kadar yapacağız’ dedi.
OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ
Sarı sosyal medya hesabında ise, ‘Bugün mazbatamızı aldık ve İl Başkanlığımızda ki devir teslim töreni ile görevimize başladık. Bugünden itibaren hiç yorulmamak üzere mücadelemiz başlamıştır. Ender Biçki başkanımıza ve yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bizler için gençlerin ve kadınların siyasetteki yeri çok önemli. Ülkemizin geleceğinden kaygılı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine sahip çıkan ve Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyeti için mücadele edecek her yurttaşımız ile omuz omuza çalışacağız. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak ‘ifadelerine yer verdi.Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu