Gündem

BU SEVGİ BİR BAŞKA

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla Özel Sevgi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen programda çocuklarla bir araya geldi

“Önemli olan kalplerde, beyinlerde engel olmasın”

Altıeylül Belediyesi “Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla, engelli çocukları unutmadı ve çocukların doyasıya eğlenmeleri için bir organizasyon düzenledi. Özel Sevgi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen programa, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Başkan Yardımcısı Ahmet Özen, Birim Müdürleri, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Eğitim Merkezi çalışanları, öğrenci ve veliler katıldı.  Programda konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Her sağlıklı birey bir engelli adayıdır. Hangimizin hangi engelle karşılaşacağını kimse bilemez. Önemli olan kalplerde, beyinlerde engel olmasın. Onun haricinde bütün engeller aşılır. Burada güzel bir eğitim alınıyor. Öğretmenlerimizi ve çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan çocuklar gönüllerince eğlendiler, dans ettiler. Pasta kesiminin ardından Altıeylül Belediyesi’nin yeni Başkanı Hasan Avcı ile tanışan çocuklar, başkan ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Avcı program sonunda Eğitim Merkezi’ni dolaşarak bilgiler aldı. Rehabilitasyon Merkezi öğretmenlerinden Fazıl Sağıroğlu, Başkan Avcı’ya Altıeylül Belediyesi tarafından yaptırılan akvaryum hakkında bilgiler verdi. Eğitim Merkezi yetkilileri Belediye tarafından verilen desteğe teşekkür ederek Başkan Avcı’yı uğurladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu