İlçe HaberleriGündem

Sıcak Bir Yuva Hayali

SICAK BİR YUVA HAYALİ

 

Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında Osmanlar Mahallesi’nde oturan eşini kaybetmiş ve üç engelli çocuğu ile zor şartlar altında yaşayan Fatma Aydın’a sıcak bir yuva sağlanıyor.

 

Sındırgı Osmanlar Mahallesi’nde yaşayan Fatma Aydın eşini kaybetmesinin ardından zihinsel engelli üç evladına zor şartlar altında bakıyordu. Geçim mücadelesi veren Osmanlar Mahallesi sakini Fatma Aydın’ın sesini duyan ise Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş oldu. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın direktifleri doğrultusunda Fatma Aydın’ın sıcak bir yuvaya kavuşabilmesi için çalışma başlatıldı.

 

Yardım Kampanyasına Destek Yağdı

Sındırgı Belediyesi tarafından Fatma Aydın adına oluşturulan yardım kampanyasına hayırseverlerden ilgi yüksek oldu. Sındırgı Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar işbirliği ile ev yapımına başlandı. Mevcut durumdaki evlerinin perişan durumda olduğunu gören yetkililer harekete geçerek aile için “Sıcak Bir Yuva oluşturuyoruz” kampanyası başlattılar. Yapılan bu çalışmalardan dolayı Başta Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş olmak üzere tüm hayırseverlere teşekkür eden Fatma Aydın ise şu ifadeleri kullandı; ‘Çocuklarımla birlikte sıcak ve temiz bir yuva hayali kuruyorduk. Sağ olsunlar hayalimize kavuşmak için çalışmalar başlatıldı. Allah herkesin yardımcısı olsun. Böyle zor koşullarda yaşadığımızı görüp bize destek olan Başta Sındırgı Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’a sonra da tüm ilgilenenlere teşekkür ederim.’ Sındırgı Belediyesi Basın Birimi’nin haberine göre, mağdur aileye yardım etmek isteyen vatandaşlar, Osmanlar Mahallesi adına Ziraat Bankası’na açılan hesaba para yatırabilecekler.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu