İlçe Haberleri

SINDIRGI SEFERBER OLDU

Sındırgı’da, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden temizlenen yerleşim yerlerinde yaşayan Suriyeliler için, yardım kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

Sındırgı Belediyesi, Müftülük, İHH, Sivil Toplum Kuruluşları işbirliği içerisinde toplanan yardım malzemeleri vatandaşlar tarafından TIR’lara yüklendi.

“Haydi Sındırgı Kardeşlerimiz Yardım Bekliyor” sloganı ile başlatılan kampanya, ilçe merkezi ile kırsal mahallelerde kısa sürede yankı buldu. Kampanya kapsamında un, kuru gıda, bebek maması gibi yardımlar toplandı. Cumhuriyet Meydanında biriktirilen yardım malzemeleri vatandaşlar tarafından elden ele taşınarak 2 TIR’a yüklendi. 1 TIR ile başlayan kampanya gün içerisinde vatandaşların yoğun ilgisi ile 2 TIR’a ulaştı. Cumhuriyet Meydanında yapılan duanın ardından Hatay’a doğru yola çıktı.

YARDIM KAMPANYASI YEREL ESNAFA DA CAN VERDİ

Yardım kampanyası ile yerel esnafın da yüzü gülerken, kampanyaya destek oldu. Vatandaşların yardım çadırına verdiği maddi yardımlar ile yerel esnaftan alışveriş yapılarak yardım TIR’larına yüklendi ve Afrin’e doğru yola çıktı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu