GündemEğitimİlçe Haberleri

SIRMALI OKUMA ETKİNLİĞİNDE

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Dokuzeylül Ortaokulu’nda gerçekleştirilen okuma etkinliğine katılarak öğrencilerle birlikte kitap okudular.

Koordinatörlüğünü yürüttüğü Dokuzeylül Ortaokulu’nda Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, “Sayın Valimiz Ersin Yazıcı’nın başlatmış olduğu BENGİ Projesi 3 yıldır 20 İlçemizde olduğu gibi İlçemizde de başarılı bir şekilde uygulanıyor. Her hafta iki gün okullarımızı ziyaret ederek, kitap okuma etkinliklerine katılıyoruz. Bugün de siz değerli öğrencilerimizle birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duymaktayız. Değerli öğrenciler, öncelikle çok iyi bir vatandaş olmanızı istiyoruz. Geleceğin öğretmeni, savcısı, doktoru, kaymakamı olarak sizler bu makamlarda olacaksınız. Sizlerin çok iyi yetişmeniz sayesinde geleceğimiz de o kadar güzel ve aydınlık olacaktır.

Kitabı sadece okulda okumayın, evde ailenizle birlikte de kitap okuma etkinlikleri uygulayın. Kitap okumanın birçok faydası var bunu ileride göreceksiniz. Bu alışkanlığı bir kez kazandığınız zaman ömrünüz boyunca devam ettireceksiniz. Bizlerde yoğun iş temposuna rağmen kitap okumaya zaman ayırıyoruz. Benimde bir oğlum var, evde birlikte kitap okuma saatleri yapıyoruz. Sizde ailenizle birlikte kitap okuma saatleri planlayın.’’ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu