İlçe Haberleri

SIRMALI’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı Eşi Nuray Sırmalı ile Edremit’te bulunan 39 şehit ailesini ziyaret etti.

Polis haftası etkinlikleri kapsamında Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve eşi Nuray Sırmalı ile birlikte Şehit Polis Memuru Gökhan Kıncak’ın ailesini ziyaret eden Kaymakam Ali Sırmalı, Şehit babası Raşit Kıncak ve Şehit annesi Hanife Kıncak ile sohbet ederek, hatırlarını sordu.

Gerçekleşen ziyarette şehit ailesine tekrar başsağlığı dileyen Kaymakam Sırmalı, ailenin isteklerinin olup olmadığını sordu. Kaymakam Sırmalı: “Talepleriniz bizim için emirdir. Devletimiz her zaman şehit ailelerinin yanındadır. Bizlerin de kapısı, gönlü her zaman şehit ailelerine açıktır” dedi.

Şehit ailelerinin acılarının Türk Milletinin ortak acısı olduğunu ve bu acıların yürekten hissedilerek paylaşıldığını ifade eden Kaymakam Sırmalı,” Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Gazilerimize sıhhat ve afiyet temenni ediyorum. Türk Milletinin istiklali ve istikbali uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri, yakınları her zaman bu milletin baş tacı olacaktır. Millet ve devlet olarak sizlere her zaman şükran ve minnet borçluyuz.

Şehitlerimizin anneleri, babaları, kardeşleri, eş ve çocukları da onların bizlere emanetleridir, milletimiz, devletimiz bu emanetlere sahip çıkarak şehit ailelerimizi yalnız bırakmamaktadır” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu