Gündem

SİYASİ RANT PEŞİNDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yağmur altında 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda Ispartalılara hitap etti.

Isparta’da FETÖ’cülere ait 100 kilo altın, 5 milyon dolar bulunduğunu belirten Erdoğan, “Buradaki bu işi yürüten onların imamları tarafından. Bunların ne olduğunu anlayın, Isparta’ya da böyle girmişler” diye konuştu.
“Bay Kemal’e haddini bildirmemiz gerekir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Her dönemin vatanperverleri olduğu gibi bu tür fırsatçıları da var” diyen Erdoğan, “Mart yerel seçimlerine iyi hazırlanacağız. Sadece Isparta değil tüm Türkiye’de bu CHP’ye hele hele Bay Kemal’e haddini farklı bildirmemiz gerekir. Bunu yapacağınıza inanıyorum. Onun için telefon diplomasisini çok iyi çalıştıralım. Bu süreç içinde aynı Bay Kemal gibi en ufak bir dalgalanmayı ranta çevirmek için pusuda bekleyen simsarlara rastlanabiliyor. 3 kuruş fazla kazanmak adına ahlakını, erdemini, karakterini tezgaha koyan şahsiyet fukaraları olabiliyor. Kimisi bunu döviz kurunu bahane ederek etiketler üzerinden yapıyor, kimisi meclis kürsülerinden karamsarlık pompalayarak yapıyor. Bir tarafta gerektiğinde canını veren vatanperver millet var, diğer tarafta ülkemizin her meselesini istismar etmeyi alışkanlık haline getiren ana muhalefetimiz var. Herkesin gözü önünde yaşanan bir hadiseyi siyasi rant devşirmek için eğip büken Ispartalı kardeşlerimizin deyimiyle, memleketin üzerine acı sakız gibi yapışan bir ana muhalefete sahibiz” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu