GündemEğitimİlçe Haberleri

SİZ ÖZELSİNİZ DEĞERLİSİNİZ

Balıkesir valisi Ersin Yazıcı, Bigadiç Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret etti. Okulun çeşitli birim ve sınıflarını ziyaret eden Vali Yazıcı, sınıflarda eğitim gören özel çocuklarımızın derslerine katıldı.

Vali Ersin Yazıcı, Bigadiç Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret ederek, okulda eğitim gören öğrencilerimizle bir araya geldi. Vali Yazıcı’ya ziyaretinde, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız eşlik etti.

EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE DEĞİŞİM GELİŞME

Vali Yazıcı, ziyaretinde öğrenci ve velilerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Verdikleri emeklerden dolayı öğretmenlere de teşekkür eden Vali Yazıcı, “Böyle güzel bir ortamda böyle güzel bir şekilde öğrencilerimize verdiğiniz emeklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.Son dönemlerde eğitim öğretimde ciddi değişim ve gelişmeler olduğunu dile getiren Vali Yazıcı, engelli çocuklara sahip çıkılması gerektiğini ve onlarla empati kurmanın çok önemli olduğunu söyledi.

GELİŞİM VE İLERLEME

Vali Yazıcı, ” Bu çocuklar için hepimiz üzerimize düşen görevleri en iyi şekliyle yerine getirmeliyiz. Engelli çocuklarımızın, kardeşlerimizin toplumun bir parçası olduğunu her zaman hissetmekteyiz. Onların sorunları hepimizin, ihtiyaçları hepimizin ihtiyaçlarıdır. Toplum olarak engellilerimize sahip çıkacağız. Engellilerine sahip çıkan, onları iyi derecede eğiten, topluma kazandıran toplumlar, gelişmiş toplumlardır. Yavrularımızın en iyi hizmeti alması bizleri son derece mutlu ediyor. Bu okulda eğitim alan çocuklarımızın gelişme kaydettiğini görünce seviniyoruz. Eğitimin çok etkili olduğunu bir kere daha görmüş oluyoruz. Özel Eğitim Merkezleri engelli çocukların yetiştirilmesinde önemli ve ayrı bir yer edinmiştir. Bu merkezimizde görev yapan öğretmenlerimizin fedakârlığı sayesinde her bir çocuğumuz kendi seviyesine göre gelişim ve ilerleme sağlamaktadır.” dedi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu