GündemÇocukçaEğitim

‘‘SPOR YAPIYORUM SAĞLIKLI KALIYORUM’’

Sevgili çocuklar, spor yapmayı seviyor musunuz? Öyleyse bu haberi severek okuyacaksınız. Çünkü bugün ‘Çocukça’ sayfamızda Altıeylül Ortaokulu’nun birbirinden başarılı öğrencileri yer alıyor. Altıeylül Ortaokulu öğrencileri ilgilendikleri spor branşlarını da sizlerle paylaştılar.

Spor yaparak hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok daha sağlıklı oluruz. Sporun faydaları ise saymakla bitmez. Spor yapmak ders başarısına da arttırmaya yardımcı olarak çocukların ve gençlerin daha kaliteli zaman geçirmesine neden olur. Bunun bilincinde olan Altıeylül Ortaokulu öğrencileri en az bir spor dalıyla uğraşıyorlar. Öğrenciler spora ve ilgilendikleri spor branşlarına dair herşeyi ‘Çocukça’ sayfamızda paylaştılar.

Emir Gökhan: Ben Beden Eğitimi derslerini çok seviyorum. Beden Eğitimi derslerinin gelmesini heyecanla bekliyorum. Dersin ilk saatinde öğretmenimiz bize konuları anlatıyor. İkinci saatinde ise uygulamalı eğitimler yapıyoruz. Jimnastik, koşu, atlama yapıyoruz. Ayrıca bazen serbest zamanda da futbol oynuyoruz. Maçlar yapıyoruz. Ben futbol oynamayı çok seviyorum. Arkadaşlarımla maç yapmak çok eğlenceli. Tüm arkadaşlarıma spor ile uğraşmalarını öneririm. Spor yapmak insanı zinde tutar ve daha başarılı olmasını sağlar.

Enes Göktaş: Biz Beden Eğitimi derslerinin ilk saatinde teorik bilgilerle ders işliyoruz. Sonra da pratik dersler yapıyoruz. Bahçede ya da spor salonumuzda jimnastik, atlama, egzersiz yapıyoruz. Bazen de serbest zamanlarda maç yapıyoruz. Voleybol oynuyoruz. Ben en çok maç yapmayı seviyorum. Arkadaşım Emir ile birlikte futbol oynuyoruz.

Burak Araç: Beden Eğitimi derslerini çok seviyorum. Dersimizin ilk saatinde önce teorik eğitimler yapıyoruz. Sonra da pratik eğitimler yapıyoruz. Kondisyon çalışıyoruz. Uzun atlama, germe, jimnastik gibi. Ben atletizm ve futbol ile ilgileniyorum. Atletizm beni çok mutlu ediyor. Koşmak ve rakiplerimi geçmek çok güzel. Futbol da bence önemli bir takım oyunu. Bence herkes sevdiği en az bir spor dalıyla uğraşmalı.

Ebrar Şafak: Beden Eğitimi dersinin ilk saati biraz zor geçse de ikinci saatinde eğlenceli oluyor. Jimnastik, kondisyon ve egzersizler yapıyoruz. Serbest zamanlarda da futbol, voleybol gibi eğlenceli sporları yapıyoruz. Ben voleybol oynamayı çok seviyorum. İlerde de profesyonel anlamda bir takımda oynamayı çok isterim.

Behiye Korkmaz: Spor yapmak çok yararlıdır. Spor yapmanın yararları saymakla bitmez. Ben tüm arkadaşlarıma spor yapmalarını öneriyorum. Ben basketbol ve Judo yapıyorum. Judo yapınca kendimi zinde ve daha kondisyon sahibi olarak hissediyorum. Kaslarımın bile geliştiğini fark ediyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu