Spor

Sultanların son virajı

Türkiye Bayan Voleybol 2’inci Ligi’ni ikinci sırada tamamlayan Balıkesir DSİ Bayan Voleybol takımı yarı final maçlarını Muğla Dalaman’da gerçekleştirdi ve gruptan lider olarak çıkmayı başardı.
Yarı final Grubunda ilk maçını Gazi Antep takımlarından Merinos ile karşılaşan DSi Spor rakibini 3-0 kazandı.
İkinci maçını İzmir ekiplerinden Bergama Doğa Spor Kulübü ile oynayan DSİ Spor Aysun Üstün’ün ve Beyza Öztürk’ün etkili oyunlarıyla rakibi Bergama Doğa’yı 3-1 yenerek final grubuna katılmayı garantilemiş oldu.

Üçüncü ve son maçını Sivas takımlarından Cumhuriyet Üniversitesini ’de 3-0 yenen DSİ Spor mücadele ettiği yarı final C grubundan final gruplarına lider olarak çıktı.
Yarın Muğla’da başlayacak final gurubu müsabakalarında Balıkesir’i temsil edecek DSİ Spor Kulübü, İstanbul Takımlarından Büyükçekmece Belediyesi, Esenler Belediyesi, Marmara Akademi ile karşılaşacak.
Balıkesir DSi Spor Final grubunda 1. veya 2. olması halinde Voleybol Bayanlar 1. Lig kapılarını açmış olacak.
Final Grupları için çalışmalarını tamamlayan DSİ Spor Voleybol takımı Salı günü yola çıkmadan önce Başkan Muharrem Çağlancı ve Yönetim kurulu üyeleriyle İkizcetepe Barajında piknik yaparak moral buldu.
DSİ Spor Kulübü Başkanı Muharrem Çağlanacı yaptığı açıklamada, “Belirlenen hedefleri aşamalandırdıklarını ve takımın artık son aşamada olduğunu ifade ederek bu grupta da diğerlerinde olduğu gibi Balıkesir ilini en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi. Ligin Başında takımın oluşturulmasında yaşanan zorlukları ve gelinen noktayı düşündüğümüzde takımın iyi bir başarı elde ettiğini düşünüyorum. Tüm sporcularımız yaşanan sakatlıklara rağmen özverili davranarak takımı final gruplarına taşıdılar. Bu, Teknik heyetin ve sporcuların takımı sahiplenmesi açısından bizim için önemliydi. Bundan sonraki hedefimiz 1. Lige yükselerek Balıkesir ilimizi bir voleybol şehri olarak Tüm Türkiye’ye tanıtmak için DSİ Spor Kulübü olarak üzerimize düşen görevi tamamlamak istiyoruz. Bu vesile ile Bayan Voleybolda Balıkesir ilimizi temsil eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor Kulübüne ve Erkeklerde Bigadiç Belediye Spor Kulübüne yarı final karşılaşmalarında başarılar diliyorum. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan özellikle siz Basın mensuplarına, Kurumumuza, Balıkesir halkına Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu