Gündem

SÜT BİRLİĞİ’NDE GELENEKSEL İFTAR

Balıkesir Süt Üreticileri Birliği’nin geleneksel iftarı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Süt Üreticileri Birliği Başkanı Cihat Şimşek, “Geleneksel iftarımızı süt birliği ailemizle birlikte yaşamanın mutluluğunu paylaşıyoruz” dedi.

İftara Süt Birliği Yönetim kurulu üyeleri, Birlik personelleri , Süt Toplama Merkezlerinde  çalışan ve kırsal mahallelerde sütün toplanmasını sağlayan süt toplayıcıları aileleriyle birlikte katıldı.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Balıkesir Süt Üreticileri Birliği Başkanı Cihat Şimşek  ailesiyle birlikte bütün katılımcıları kapıda karşıladı. Başkan Şimşek,  “Süt Üretcileri Birliği demek birliktelik demek , beraber olmak demek güç birliğini oluşturmak demektir. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği Ramazan Ayında Süt Üreticileri birliği için çalışan aile fertlerini bir araya getirmenin mutluluğu içindeyim. Her gün büyüyen , genişleyen ve daha da güçlenen bir ailenin başında olmanın haklı gururunu yaşamaktayım. Rabbim inşallah bir daha ki ramazana sağlıkla , sıhhatle , huzurla ve daha da büyüyen ve genişleyen Süt Birliği ailesi olarak erişmemizi sağlasın. Ramazanımız mübarek olsun, yaklaşan Ramazan Bayramımız şimdiden kutlu olsun , Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu