Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

“Tarafımız Devlet ve Millet Menfaatleridir”

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah Gündüz’ dür. Gündüz: “Tarafımız devlet ve millet menfaatleridir ve Cumhur için en iyi tercihin Cumhur ittifakı olduğunu düşünüyoruz. Türkiye Yüzyılı için de Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı daha faydalı yararlı görüyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

 

“Tarafımız Devlet ve Millet Menfaatleridir”… Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah Gündüz Ankara’da Baş Liderlik ofisinde video açıklaması yaptı. Devamında video açıklamasında, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur ittifakına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek çağrısı yaptı.

“Kişiler ve Partiler Gelir Geçer”

Ayrıca Genç Lider Gündüz: “Gençlerin ve geleceğin partisi olarak 2030 vizyonu ile Milli şuurla siyaset yapıyoruz. Tercihlerimiz ve çalışmalarımız ne şahsi menfaatimiz ne de başka şahısların menfaati içindir. Biz Devlete millete bayrağa aşık insanlar olarak Milli menfaatlerimizi önceleriz. Kişiler ve partiler gelir geçer. 2030 vizyonu ile yapmak istediğimiz bir çok hizmetin mevcut iktidar tarafından yapılıyor olduğunu gördüğümüz için geleceğe giden yolu bizim için kolaylaştırdıkları için mevcut iktidarın bu dönem de devam etmesini halkımız için faydalı yararlı görüyoruz” dedi.

Yeni Dunya

“Tam Destek Son Destek”

Son olarak “Türkiye yüzyılı için doğru adım Cumhur ittifakı ve Doğru Adam Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dır. Siyaseten Erdoğan çağındayız ve sonrası Eman çağı Yeni Dünya çağı olacaktır inşallah. Son defa Sayın Erdoğan’a ülkemiz için Tam destek Son destek diyoruz. Seçimlerin ülkemize ve Türkiye yüzyılına hayırlı olmasını dilerim” ifadelerine yer verdi.

Tamdestek

…”Tarafımız Devlet ve Millet Menfaatleridir”…

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu