GündemSpor

ALTINORDU BİZE TERS!

Sezona iki maçta 1 puanla başlayan Balıkesirspor’un, yarın oynayacağı Altınordu’ya karşı TFF 1. Lig’de henüz galibiyeti yok. Balkes son galibiyetini 31 yıl önce, ligin son maçında 3-0 lık sonuçla almıştı.

Sezonun ilk iki maçında  Adana Demirspor ve  Erzurumspor karşısında ilk golü atan takım olmasına rağmen bu üstünlüğünü koruyamayıp 5 puan kaybeden  Balıkesirspor, yarın karşılaşacağı İzmir temsilcisi Altınordu’ya karşı en son galibiyetini 1986 yılının Mayıs ayında almıştı. 31 yıl önce 2.Lig B Grubu’ndaki ligin son maçını Balkes deplasmanda 3-0 kazanmıştı. TFF 1.Lig’de 4 kez karşılaşan iki ekibin durumuna bakıldığında yine Altınordu’nun üstünlüğü göz çarpıyor. Tek farklı ve az gollü geçen maçlarda Altınordu’nun 1 galibiyeti bulunurken, 3 maç beraberlikle sona erdi. İki takım arasında yapılan tek hazırlık maçını ise yine Altınordu 2-1 kazanmıştı.

REKABETTE ALTINORDU ÖNDE

Altınordu ve Balıkesirspor birisi hazırlık maçı olmak üzere tarihlerinde toplam 34 kez karşı karşıya geldi. Oynanan maçların 8’i berabere biterken, 16’sında Altınordu, 10’unda ise Balıkesirspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 1970’in Eylül’ünde başlayan rekabette, Balkes’in 33 golüne karşı, Altınordu 44 kez kırmızı beyazlı fileleri havalandırdı. Altınordu’nun 5-2 ve 4-0 lık farklı galibiyetlerine karşılık, Balıkesirspor’un da iki kez 3-0 lık galibiyetleri bulunuyor.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Yarın  saat 21:45’de Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Balıkesirspor – Altınordu maçının biletleri satışa çıktı. Stadyum karşısında bulunan Passolig gişelerinden; Engelli, Şehit ve Gazi yakınlarına ayrılmış olan kontenjan tamamlanana kadar ücretsiz olarak E-BİLET yüklemesi yapılacak.

Müsabakanın bilet fiyatları şu şekilde:

KAPALI TRİBÜN 1. Kategori: 50 TL, KAPALI TRİBÜN 2. Kategori: 20 TL

MARATON TRİBÜNÜ : 10 TL,MİSAFİR TRİBÜNÜ : 7.5 TL

KALE ARKASI TRİBÜNÜ: 7.5 TL

İsmail Koca

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu