Spor

TARAFTAR ÖNCE COŞTU SONRA ÇÖKTÜ KALDI!

Cuma gecesinden yola çıkıp 1300 kilometre yol katederek sevdasına koşan Balıkesirspor taraftarları, 3-1’lik avantajın ardından son dakikada gelen gollerle yenilen takımına sitem etti. 90 dakika bitiminde tribüne kadar gelen Vukoviç ve Mehmet Boztepe, taraftarlardan özür diledi. Dönüş yolunda video mesaj veren Onkolikler, transfer istiyor.!

 

18 SAATLİK YORUCU YOLCULUK
Erzurum Büyükşehir Belediye maçı için Elazığ’a giden yaklaşık 100 kadar Balıkesirspor sevdalısı, 90 dakikanın bitiminde adeta şok yaşadı. Cuma gecesi, Balıkesir Atatürk Stadyumu önünden hareket eden iki otobüsle Elazığ’a doğru yola çıkan Onkolikler, 18 saatlik yorucu seyahatin ardından Gakkoş diyarına ulaştı. Maçın başlama saatine yakın Elazığ Atatürk Stadyumu’na gelen kırmızı beyazlı taraftarlar, passolig girişlerindeki teknik arıza nedeniyle takımlarının 24’ncü dakikada attığı golü bile izleyemedi.
MAÇI 54 DAKİKA İZLEYEBİLDİLER
Elazığ Atatürk Stadyumu kapısında uzun süre bekleyen taraftarlar maçın 36’ncı dakikasında girdikleri karşılaşmaya, tezahüratlarıyla renk katmaya başladı. İkinci yarıya da golle başlayan ve iki farkı yakalayan takımlarını doyasıya destekleyen yorgun savaşçılar, 10 dakikalık periyotta ard arda gelen gollerle heyecan fırtınası yaşarken, Balıkesirspor’un bu uzak ve zor deplasmandan üç puanla ayrılacağı inancıyla, tribünde adeta görsel şölen yaşattı. Dakikalar tükenirken, birbirlerine sarılıp trencilik yapan taraftarın sevinci gursağında kaldı.
GÜZEL BAŞLADI KABUSLA BİTTİ!
Davuluyla, bayraklarıyla, stadtumu inleten tezahüratlarıyla takımlarına destek veren Onkolikler, 89 ve 90+ da gelen şok gollerle bir anda dondu kaldı. Bitiş düdüğünün ardından futbolculara sitem eden taraftarların yanına kadar gelen yedek kaleci Vukoviç, Türkçe “Pardon beyler” diyerek gönül almaya çalışırken, sezona iyi başlayan ve bu maçta da golünü atan Mehmet Boztepe “Bizi affedin, hakkınızı helal edin” sözleriyle kırmızı beyaz sevdalılarının gönlünü alıp teselli etmeye çalıştı.
DÖNÜŞ YOLCULUĞU TAM BİR IZDIRAP
18 saatlik yolculuk sonrası bitik yorgun vaziyette de olsa destek olmaya çalışan vefakar taraftar, kabus gibi biten 90 dakikanın sonrasında tekrar otobüslerine binip, şehre doğru hareket etti. Bitmek bilmeyen yolculukta video kaydı yapan taraftarlar, futbolculara yeteri kadar performans göstermedikleri için kızarken, yönetime de transfer yapmaları gerektiği çağrısını yineledi. Gidişatı beğenmediklerini belirten Onkolikler, transfer yapılmadığı takdirde Balıkesirspor’un ligi kaldıramayacağını dile getirdiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu