GündemSiyasetTürkiye Gündemi

“TEPEDEN TIRNAĞA DEĞİŞEN BİR DİYARBAKIR VAR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır’da AK Parti il başkanlığı yemeğinde ekonomideki ‘fırsatçılara’ değinerek “Biz bu sıkıntıyı çözdük, çözeriz ama fırsatçılık yaparak ülkemizi adeta can evinden vuranları da unutmayız” dedi.

Erdoğan, Diyarbakır’da bir otelde düzenlenen AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Teşkilat Yemeği’ne katılarak partililere hitap etti. Diyarbakır ziyaretinde dolu bir gün geçirdiklerini dile getiren Erdoğan, önce Gençlik Festivali’nin kapanış töreninde gençlerle hasret giderdiklerini, sonra da Diyarbakır Stadyumu’nun resmi açılışını yaptıklarını anımsattı. Çeşitli kaynaklardan edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriçi’nde restore edilen veya aslına uygun şekilde yeniden inşa edilen eserleri yerinde görerek oradaki vatandaşlarla muhabbet etme imkanı bulduklarını dile getirdi.

Diyarbakır’ı bu gelişinde daha canlı, kararlı ve umutlu gördüğünü belirtmek istediğini söyleyen Erdoğan, “Tepeden tırnağa değişen bir Diyarbakır var. Altyapısıyla, üstyapısıyla adeta aslına rücu eden bir Diyarbakır görüyorum ve bu Diyarbakır daha modern, çok daha farklı bir Diyarbakır.” diye konuştu. “Hizmet her şey değil. Hizmet gerekli ama aslolan gönülleri kazanmak, gönülleri her şeyden önce fethetmek.” ifadesini kullanan Erdoğan, burada ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarına çok ciddi görev düştüğünü vurguladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu