GündemEkonomiİlçe Haberleri

TİCARET ODASI DESTEK SÖZLEŞMESİ

Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın (GMKA) 2018 yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamındaki destek sözleşmelerine, Burhaniye Ticaret Odası ile imzalanan sözleşme ile bir yenisi daha eklendi.

2018 yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamında GMKA Balıkesir merkez binasında imza töreni gerçekleştirildi. Törene Burhaniye Ticaret Odası Meclis Başkanı Hasan Varol, Burhaniye Ticaret Odası Genel Sekreteri Ersel Pazarbaşı, GMKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Güç ve Program Yönetim Birim Başkanı Murat Ateş katıldı. Bölge kalkınması ve rekabet gücü açısından önemli fırsatlardan yararlanılabilmesi amacıyla kurgulanan Fizibilite Desteği Programı kapsamında; Burhaniye Ticaret Odası tarafından Burhaniye ve Gömeç bölgesindeki dalış yerlerinin tespiti için fizibilite çalışması yapılacak.

Bölgenin sportif dalış turizmi açısından değerlendirilmesinde yararlı olacak kaynak ve potansiyeli daha doğru analiz edilebilecek olan program kapsamında ayrıca bu yaklaşımın pazar analizinin yanında teknik ve finansal yönlerini de ele alarak, turistik amaçlı sportif dalış alanları da belirlenecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu